Çerkezköy’de 10 okula daha ihtiyacımız var

CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zeki Gürcün, dün Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş’u ziyaret ett

Çerkezköy 24.09.2013 20:30:00 0
Çerkezköy’de 10 okula daha ihtiyacımız var
 Çerkezköy Haber - CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı Zeki Gürcün, dün saat 14.00’da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yükseokulu’nu ziyaret etti.
 
İLK ZİYARET EDEN ADAY ADAYISINIZ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerini ziyaret eden ilk aday adayının Zeki Gürcün olduğunu belirten Buluş “Zeki Bey’i eğitime verdiği desteklerden dolayı tanıyorum.  Çerkezköy’e geldiğimde tanıdığım ilk kişi kendisi olmuştur. Eğitim konusunda gösterdiği duyarlılık nedeni ile ben kendisini geleceğe yatırım yapan kişi olarak tanıyorum” dedi.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN BUNA İHTİYACI VAR
Zeki Gürcün de aday adaylığı çalışmalarının tatlı bir rekabetle devam ettiğini ifade ederek “Bundan sonraki aşamada aday belirlemesine kadar herkes kendi meziyet ve üstünlüklerini anlatarak siyasi çalışmalarına devam edecektir. Biz Çerkezköy’ün gelişip, büyümesi için her şeyi yapmaya hazırız. Öncelikli hedefimiz eğitim alanında eksikliklerin giderilmesidir. Bu gün dahi Çerkezköy’ün 10 okula ihtiyacı bulunmaktadır. 30 kişilik sınıflar ve tekli eğitimin yapılabilmesi için Çerkezköy’ün buna ihtiyacı var” diye konuştu.
 
KAZANDIRMAYI BAŞARDIK
Gürcün, Veliköy’de kurulmakta olan NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu İtfaiyecilik, İş Güvenliği Arama Kurtarma Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek “Çalışmaları devam etmekte olan Merkez, sadece öğrencilerin eğitim gördüğü bir okul olmayıp aynı zamanda Trakya Bölgesinde görev yapan itfaiyecilerin eğitimlerini alacakları bir kurum olacaktır. Merkezin yapımı konusunda ısrarcı olmuştuk” dedi. Gürcün, çalışmaları sonucunda böyle bir merkezi Çerkezköy’e kazandırmayı başardıklarını belirtti.
 
Haber / Sevay KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10