İş güvenliği uygulamaları masaya yatırıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 7’nci Meslek Komitesi tarafından oda üyesi sanayicilere yönelik ‘İş Güvenliği ve Uygulamaları’ semineri düzenlendi.

Çerkezköy 25.09.2013 20:40:00 0
İş güvenliği uygulamaları masaya yatırıldı
ÇALIŞAN VE İŞVERENLERİN SORUMLULUKLARI
Önceki gün saat 15.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere yaklaşık 150 sanayici katıldı. Seminere konuşmacı olarak katılan  OSGB firması İş Güvenliği Uzmanı Şafak Utaş, çalışanların ve işverenlerin sorumluluklarını anlattı. Utaş, 6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu hakkında da bilgiler aktardı.
 
ÖRNEKLER VERİLDİ
Seminerde Arçelik A.Ş’den İş Sağlığı ve Güvenliği Yöneticisi Bülent Gök ve İş Güvenliği Uzmanı Adem Özer de katılımcılara; “İşe giriş sürecinde İSG uygulamaları, Alt işveren/Taşeron çalıştırmada İSG süreci ve İş kazası sonrası süreçler” konularında bilgiler verdi. Seminer, B/S/H A.Ş.’den İş Güvenliği Alan Yöneticisi Necmi Türker’in “Risk değerlendirmesi ve örnek uygulamalar, Makine emniyeti ve otomasyonda emniyet çözümleri, Makine kabulleri ve CE gereksinimleri ve Bakımcılar için İSG uygulamaları (Kilitle-Etiketle)” konulu sunumu ile sona erdi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10