“Hepimizin ortak gayesi eğitimdir”

Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve geçtiğimiz ay göreve başlayan Metin Kubilay’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kaymakam Kubilay, dün saat 12.00’da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derne?

Çerkezköy 25.09.2013 21:01:00 0
“Hepimizin ortak gayesi eğitimdir”
 EĞİTİM ÇALIŞMALARINA İMZA ATIYORUZ
Ziyarette konuşan Dernek başkanı Rağbet Erol, “Dernek üyelerimiz ile birlikte sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. 1995 yılında kurulan derneğimiz her türlü eğitimle ilgili çalışmalara imza atıyor. Ayrıca öğrencilerimize burs, el sanatları, okuma yazma kursları da açıyoruz. Daha önce çalıştığımız Kaymakamlarımız da bizlere her konuda destek oluyorlardı. Sizlerle özellikle eğitim konusunda güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Hepimizin ortak gayesi de eğitimdir” dedi.
 
HER ŞEY ÇERKEZKÖY İÇİN
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da ziyaretten dolayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Rağbet Erol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Her şeyin Çerkezköy için olduğunu ifade eden Kubilay, “Bu anlamda çalışmalarınız da sizlere başarılar diliyoruz. İnşallah görev süremiz içerisinde Çerkezköy yararına çok güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Çerkezköy gelişen ve büyüyen bir yerleşim yeridir. Hep beraber hayırlı işlere de kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte imza atacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10