Adayı halk belirleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Zeki Gürcün, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 26.09.2013 21:00:00 0
Adayı halk belirleyecek
 HAYIRLI OLSUN
Önceki akşam saat 19.30’da Çerkezköy Ulusal Gençlik Derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Zeki Gürcün, Başkan Erdal Darçın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaretten dolayı Zeki Gürcün’e teşekkür eden Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Erdal Darçın, Gürcün’ün aday adaylığının hayırlı olmasını temenni etti.
 
HERKESE MESAFELİ OLUYORUZ
Darçın, Zeki Gürcün’ün Çerkezköy siyasetinde uzun yıllardır görev yaptığını ifade ederek “Çerkezköy’de on yıldır bulunuyorum. 2004 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nde tanıdığım simalardan değişmeyenlerden birisi de Zeki Gürcün’dür. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Dernek olarak bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Bu süreçte herkese mesafeli oluyoruz” dedi. Ziyarette konuşan Zeki Gürcün de derneği kurulduğu günden beri yakından takip ettiğini ifade ederek “Her zaman elimizden geldiği kadar iş birliği içinde yardımcı olmaya çalıştık. Dernekçiliğin ne kadar zor ve meşakkatli bir görev olduğunu da biliyoruz. Siyaseti bırakırsam dernekçilik ile çalışma hayatıma devam edeceğim” dedi.
 
KENDİMİZİ HALKA ANLATMAYA ÇALIŞIYORUZ
Gürcün, CHP’nin 7 aday adayının olduğunu ifade ederek “Cumhuriyet Halk Partisi adayını seçme hakkını halka verdi. Çerkezköy’de aday adaylığını açıklayan 7 arkadaşımızın kararını halk anket ile belirleyecek. Çerkezköy halkının doğru seçim yapabilmeleri için 7 arkadaş bilgilendirme çabası içindeler. Herkesin kendi özelliklerini, üstün yanlarını, meziyetlerini ortaya koyarak topluma kendisini anlatmaya çalışıyor” dedi. Gürcün, aday adaylarının yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek “Bu anlamda hepimiz yoğun bir şekilde çabalar sarf ediyoruz. Ben şahsen özellikle esnaf ziyaretleri kahve ziyaretleri, dernek sivil toplum kuruluşları, resmi dairelerine yoğun bir çalışma temposu içindeyim” dedi. Gürcün, her yönüyle kendisini halka anlatmaya çalıştığını ifade etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10