Şubeydi, müdürlük oldu

Tekirdağ’ün büyükşehir olduğu yasa kapsamında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da kaymakam atamasının ardından kamu kurum ve kuruluşlarının ilçedeki oluşumları da hızlandı.

Kapaklı 27.09.2013 20:52:00 0
Şubeydi, müdürlük oldu
 ARTIK MÜDÜRLÜK OLARAK HİZMET VERİYOR
Nüfus Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü gibi kurumların yanı sıra, Kapaklı’daki PTT Şubesi de müdürlük olarak hizmet vermeye başladı. PTT Kapaklı Şube Müdürlüğü’nün ilk etapta 2 personel ile hizmet verdiğini ifade eden Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, “Bir süre önce hizmete giren Cumhuriyet Mahallesi Pınar Caddesi’nde bulunan PTT şubemiz Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte müdürlük oldu.  Şuan itibariyle iki personel ve yedi tane dağıtıcı bulunuyor. Şube müdürlüğü 9 Eylül’de tadilata girdi ve geçtiğimiz günlerde de çalışmalara başladı. Konuyla ilgili baş müdürlük ile yazışmalar yapıldı. İlerleyen günlerde geçici bir müdür ataması yapılması ve personel gelmesi bekleniyor” dedi.
 
ÇERKEZKÖY’E GELMELERİNE GEREK KALMAYACAK
Arslan, Kapaklı’da bulunan vatandaşların işlemleri için Çerkezköy’e gelmeyeceğini belirterek “Vatandaşlarımız merkez şubemizde yaptıkları elektrik, telefon, havale, kargo, aps kabul işlemleri, mektup, posta hizmeti, emekli ve SSK maaşları, Sosyal Güvenlik ve İşkur ödemelerinin de aralarında bulunduğu 117 işlemi müdürlükte rahatlıkla yapabilecekler” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10