Ayazma Çay Bahçesi hizmete açıldı

Ayazma Çay Bahçesi, Tepe Emlak Konutları Mevkii’nde önceki gün saat 13.00’da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 29.09.2013 17:52:00 0
Ayazma Çay Bahçesi hizmete açıldı
TÖRENLE AÇILDI
Ecevit Akyıldız ve Ahmet Cihangir’in ortaklığını yaptığı Çay Bahçesisinin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU GİBİ SOSYAL ALANLARA İHTİYAÇ VAR
Açılış töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ayazma Çay Bahçesinin ağaçlar içerisinde olmasının görsellik bakımından mükemmel olduğunu ifade ederek “İnsanımızın bu gibi sosyal alanlara ihtiyacı var. Bir hafta sonunda ya da mesai sonrasında hoşça vakit geçirilecek bir yer olarak gördüğüm Ayazma Çay Bahçesinin, işletme sahiplerine ve Çerkezköy Halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ORGANİZASYONLARA DA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
1250 metre kare alan üzerinde kurulan çay bahçesinde yazlık ve kışlık alanlar, kır düğün alanı da yer alıyor. İşletmeciler Ecevit Akyıldız ve Ahmet Cihangir “Çay bahçesi toplantı ve organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Sabah kahvaltısı, ızgara çeşitleri, kendin pişir kendin ye, meşrubat çeşitleri ve nargilenin yer aldığı çay bahçesinde tavla, okey ve satranç oyunu da oynanabilecek” dedi.

Haber / Türker ÖZKAN 

0282 726 91 91
0282 747 65 10