Muhtarlar, toplumun sinir uçlarıdır

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün, Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’daki muhtarları kahvaltıda ağırladı. CHP aday adaylarının tatlı bir rekabet içerisinde olduğun

Çerkezköy 30.09.2013 19:12:00 0
Muhtarlar, toplumun sinir uçlarıdır
 Çerkezköy Haber - CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Gürcün, önceki gün saat 10.30'da Gabralı Otel’de düzenlediği kahvaltıda Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de hizmet veren mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
 
ÇERKEZKÖY’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİM
Yerel siyasete dair önemli açıklamalarda bulunan Gürcün, Çerkezköy’ün gelişip büyümeye çok müsait bir yer olmasına rağmen, yerel hizmetlerin gerektiği ölçüde halka ulaşılmadığını ifade ederek “Bu güne kadar Çerkezköy için elbette ki birçok hizmet yapılmıştır. Yapılan hizmetler Çerkezköy’ün imkânlarıyla mukayese edildiğinde yeterli olmadıklarını söylememiz gerekir. Çerkezköy, yerel konularda yeterli hizmetleri aldığı taktirde modern bir kent olabilir. Siyasi tecrübem ve iş hayatım esnasında edindiğim bilgi ve deneyimlerim neticesinde Çerkezköy’ün çehresini değiştirecek hizmetlere imza atacağımı taahhüt ediyorum. Geçmişte yaptığım hizmetler, gelecekte neler yapabileceğim konusuna ışık tutmaktadır” dedi.
 
MUHTARLARA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR
Gürcün “Muhtarlar mahalli yönetimlerde halkla devlet arasında köprü vazifesi görüyor. Toplumun sinir uçları olan muhtarlara bu nedenle büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10