İlk resmi başvuru Düzgünel’den

AK Parti’de aday adaylığı sürecini başlamasının ardından Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan Aynur Düzgünel oldu.

Çerkezköy 6.10.2013 20:21:00 0
İlk resmi başvuru Düzgünel’den
 DOSYASINI TESLİM ETTİ
4.5 yıldır AK Parti’de Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Aynur Düzgünel, aday adaylığı için hazırladığı dosyayı önceki akşam saat 19.30’da düzenlenen törenle AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti.
 
ÇELME TAKARAK DEĞİL, DAHA HIZLI KOŞARAK GEÇİN
Düzenlenen programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Demirbağ, seçime 6 aydan kısa bir zaman kaldığını ifade ederek “Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçim sürecinde de tatsızlık olmadan karşılıklı sevgi saygı içerisinde, kırmadan dökmeden bu seçim sürecini geçiririz” dedi. Siyaseti hizmet aracı olarak gördüklerini belirten Demirbağ, aday adaylarına da şu sözlerle seslendi: “İnsanlarımıza hizmet etmek için yarışıyorsunuz. Yarıştığınız arkadaşlara çemle takarak, düşürerek değil; ondan daha hızlı koşarak geçmeye çalışın.”
 
TÜM ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ
İlk başvuruyu Aynur Düzgünel’in yaptığını ifade eden Demirbağ, partiye hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Düzgünel de, AK Parti olarak büyük bir aile olduklarını söyledi. Aday olarak kim açıklanırsa açıklansın, birbirlerine kenetlenerek Çerkezköy’de AK Parti bayrağını dalgalandırmak ve Tekirdağ’ı AK Parti ile tanıştırmak için çalışacaklarını söyleyen Düzgünel “En hayırlı olacak adayın ortaya çıkması ve bu seçimi kazanmamız yok önemli” dedi. Demirbağ, teşkilat olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını ifade etti.
 
NEFSİ DÜŞÜNCEMİZ OLMADI, OLMAYACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e de “üstat” olarak hitap eden Düzgünel “Biz ancak onun öğrencisi olabiliriz. Her zaman onun desteğine ihtiyaç duyacağız” diye konuştu. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de, “Partimize hayırlı olsun. Önemli bir süreç. İlk başvuruyu yapan Aynur Düzgünel’i tebrik ediyorum. Mevcut bir belediye başkanı var. Başka aday adayları da var. Nefsi düşüncemiz olmadı, bundan sonra da olmayacak. Mensubu olduğum partinin bana gösterdiği teveccühü biliyorum. 2 dönem belediye başkanlığı yaptım. 3’üncü dönem de yine belediye başkanlığına talibim. Aday kim olursa olsun bu zamana kadar taşıdığımız şevki bundan sonra da taşıyacağız” dedi.
 
FAZLA ADAY, KALİTEYİ ARTIRIR
Aday adaylarının fazla olmasının kaliteyi artıracağını söyleyen Ertem “AK Parti gibi güçlü bir partinin aday adayı sayısının da ona yakışır seviyede olması önemli. En uygun kişi kimse, genel merkezimiz onu seçecektir. Bizim inandığımız tek şey genel merkezimiz ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Tuncay Yegin, Habip Bilgin ve Mehmet Danyeli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Meral ile partililer katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10