MHP’den Demokrasi mitingi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Kazlıçeşme'deki Demokrasi Mitingi'nde halka seslendi. Bahçeli mitingdeki konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Çerkezköy 6.10.2013 20:21:00 0
MHP’den Demokrasi mitingi
 DEMOKRASİ İSTİSMAR EDİLİYOR
"Büyük Türk milleti" diyerek konuşmasına başlayan Bahçeli, "Bu kalabalığa şahit olmaktan övünüyorum. Buradaki kalabalık hepimizi daha da cesaretlendirmiştir. Türk'e kefen biçmeye çalışan şerefsizlere dur diyecek milli irade nerede? Şüphesiz buradadır. Şüphesiz Kazlıçeşme'dedir "dedi. Miting alanını dolduran kalabalık bu sözler üzerine "Vur de vuralım, öl de ölelim" diye sloganlar attı. Devlet Bahçeli, "Demokrasi en çok istismar edilen, özgürlük ise en çok yıpratılan ve gerçek anlamında koparılan kelime olarak hafızalara kazındı. İleri demokrasiyi, bölünme olarak belirleyen başbakan ve hükümeti demokrasiyi kuklaya çevirdi. Demokrasinin ruhuna aykırı olan ne varsa AKPtarafından uygulandı. Demokratikleşme hamleleri pkk'nın aklanması, temize çıkarılması ve taleplerinin karşılanması için seferber edildi" dedi.
 
SOKAKLAR SUÇ ÖRGÜTÜNE TESLİM EDİLDİ
"Milli kimliğimizi demokrasi ve özgürlükdiye biçmeye çalışıyorlar" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Başbakan şunu bil ki, İstanbul seni ve pazarlık ortağın cani başını iyi tanımakta. Fetih ruhu bir kez daha ortaya çıkan, Türk milletinin önündeki AKP-CHP-BDP- pkk ve İmralı Canisini yıkıp geçecektir. Sokaklar suç örgütüne teslim edildi. İstanbul'un birçok semti Maltepe Gülsuyu Mahallesi gibi teröristlerin cirit attığı yer haline geldi. Devletimizin varlığı ve milletimizin bütünlüğü tehlikelerle yüz yüzedir. Bu konu bir beka meselesi haline döndü" diye konuştu. Bahçeli, konuşmasında Andımız’ı da onbinlerle birlikte okudu.
 
ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’DAN DA KATILIM OLDU
İstanbul’da düzenlenen mitinge Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Teşkilatları da 3 otobüs ve 5 araç ile katıldı.
 
Haber / Türker ÖZKAN
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10