Hizmet için bu yola girdim

AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıklayan Ömer Karadeniz, ilçede faaliyet gösteren dernek yöneticilerini kahvaltıda ağırladı. Karadeniz, kahvaltıda yaptığı konuÅ?

Kapaklı 8.10.2013 11:54:00 0
 Hizmet için bu yola girdim
 
  
Çerkezköy Haber – Kapaklı düzenlediği kahvaltıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, dernek yöneticilerinden destek istedi.
 
İLÇENİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN SİYASETE SOYUNDUM
Bebo Pastanesi’nde düzenlenen kahvaltıda konuşan Ömer Karadeniz, aday adaylığı sürecine dair değerlendirme yaptı. Karadeniz, insanın henüz tekâmülünü tamamlayamadığını ifade ederek “En güzel şiir henüz yapılmadığı gibi en güzel resim de daha yazılabilmiş değildir. İnsanoğlu sürekli güzelliklerin peşinde koşan bir varlıktır. Ben de Kapaklı’nın daha güzel, daha yaşanır ve daha modern bir şehir olması için siyasete soyundum.  Kapaklı için güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum” dedi. Karadeniz, bu nedenle AK Parti’den aday adayı olduğunu belirtti.
 
KATILIMCI DEMOKRASİYE İNANIYORUM
Katılımcı demokrasinin önemine dikkat çeken Karadeniz “20 yıldır Kapaklı’dayım. Kapaklı insanıyla iç içeyim. Benim için insan ayrımı söz konusu değildir. İnsanların nerden geldiği, kim olduğu ve ne yaptığı önemli değil. Nereden gelirse gelsin benim gönlümde her insan birinci sınıf insandır. Bu düşüncelerle Kapaklı bilincini oluşturmamız lazım.  Şayet Kapaklı bilincini oluşturmazsak burada yaşamak zor olur” diye konuştu.
 
HİZMETİN YOLU SİYASETTEN GEÇİYOR
Karadeniz, “İnsana hizmet etmenin yolu siyasetten geçiyor. Siyaset aracı ile insanımıza faydalı olmaya çalışacağım. Ben sizlere hizmet etmek istiyorum. Gök kubbede hoş sedalar bırakmayı amaçlıyorum. Birlikte çalışıp, birlikte başaracağız. Hizmete edebilmem için sizin desteklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var” dedi.
 
Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10