Tertemiz Bir Sayfa Açalım

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çerkezköy 8.10.2013 21:06:00 0
Tertemiz Bir Sayfa Açalım
 HİZMET BEKLİYORUZ
Önceki akşam saat 19.00’da Veliköy Erzurumlular Derneğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri Dernek Başkanı Zeki Diller tarafından kapıda karşılandı. Ziyaretten ötürü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri’ye teşekkür eden Diller, “ Belediye demek hizmet demektir. Biz göreve kim gelirse gelsin bu halka hizmet etmesini bekliyoruz” dedi.
 
“ÜÇTE BİRİNİ OLUŞTURUYORUZ”
Veliköy’de yapımı devam eden Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun bitmesinin ardından esnafın rahatlayacağını ifade eden Diller, “ Bu üniversitenin yapılması ile birlikte beldemiz canlanacak ve esnafımıza da bol kazançlar getirecektir. Veliköy’ün nüfusunun üçte birini Erzurumlular oluşturuyor. Veliköy’de her memleketten insanlarımız bulunuyor. Kısaca Türkiye’nin mozaiğini oluşturuyor. Nüfusun yüzde 98’i birbirini tanımaktadır” diye konuştu.
 
“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatının Erzurumluları yalnız bıraktığını ifade eden Diller, “Bundan önceki dönemlerde Cumhuriyet Halk Partili yöneticiler seçimden önce bir kez gelir halimizi hatırımızı sorar, daha sonra ise bir daha kapımızı çalmazdı. Sizlerin samimiyetinize inanıyorum. İnşallah bu ziyaretlerinizin devamlılığı gelir. Sizler gelmeye devam ettiğiniz sürece bizlerin kapısı da sizlere her zaman açıktır” dedi.
 
“YENİ BİR SAYFA AÇALIM”
Kendilerini kabul eden Veliköy Erzurumlular Derneği Başkan ve Yönetimine teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, “Biz bir şekilde kurumumuzun temellerini atan Erzurumlulara küstürülmüşüz. Erzurumluları kaybetmemiz parti içinde üzücü bir durumdur. Bunların zamanında bizim hatalarımızdan kaynaklandığını ifade etmek istiyorum. Bizler küskünlükleri bırakıp, tertemiz bir sayfa açalım istiyoruz” diye konuştu.
 
“ARTIK KOVSANIZ DA BACADAN GİRECEĞİZ”
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlara Cumhuriyet Halk Partisi’nin çizeceği yolu anlattıklarını ifade eden Sivri, “Geçmişte yaşanan küskünlükler geride kalsın. Artık birbirimize gidip gelmeye başlayalım. Ayrıca birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı verelim. 2009 yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde bulunuyordum. Gerçekten Erzurumlular bizim ihmal ettiğimiz bir kesimdi. Artık kovsanız da biz bacadan gireceğiz” dedi. Veliköy Erzurumlular Derneğinden ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Ensar Sivri daha sonra ise Kızılpınar Niğdeliler Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10