Bahçeşehir Koleji, Martı GYO İle El Sıkıştı

Çerkezköy’de Narin Park Konutları markası ile büyük bir başarıya imza atan Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile özel eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan Bahçeşehir Okulları A.Ş. ara

Çerkezköy 10.10.2013 10:56:00 0
Bahçeşehir Koleji, Martı GYO İle El Sıkıştı
 
Aynı zamanda İMKB’da işlem gören Martı GYO’nun bu yatırımı önceki gün Kamuoyu Aydınlatma Platformundan da duyruldu.
Platform aracılığı ile yapılan kısa açıklamada “Şirketimiz ile Özel Eğitim ve Öğretim Faaliyetinde bulunan Bahçeşehir Okulları A.Ş. arasında, Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesinde yer alan Narinpark Projemiz dahilinde okul binası inşa edilmesi ve 20 yıl süre ile kira sözleşmesi imzalanmasını içeren bir Niyet Mektubu 04.10.2013 tarihinde imzalanmıştır” ifadelerine yer verildi.
 
Çerkezköy Haber- 2008 yılında Çerkezköy’de başlattığı konut yatırımlarını kısa sürede tamamlayarak Çerkezköy’e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Martı GYO, bu kez de Bahçeşehir Koleji  ile el sıkışarak yapacağı yatırımla Çerkezköy’de eğitimin ivmesini yükseltecek.
 
EĞİTİME KATKI SAĞLAYAN BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTI
Bu güne kadar yatırımlarının bulunduğu bölgelerde eğitim ve öğretimin kalitesinin artmasına destek olacak birçok projeye imza atan Narin ailesi, Çerkezköy’de de Halit Narin İlköğretim Okulu, Pakize Narin Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Halit Narin Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve İnci Narin Yerlici İlkokullu’nu yaparak Milli Eğitim bakanlığına bağışlamış on binlerce kalifiye genci eğitim-öğretime kazandırılmasında büyük rol üstlenmişlerdi.
 
MAYIS AYINA KADAR TAMAMLANACAK
Narin Caddesi üzerinde yapılacak olan Bahçeşehir Koleji yapım işini üstlenen Martı GYO , Narin Park bitişiğindeki arsasına inşaa edeceği binayı 2014 – 2015 eğitim yılına  kadar tamamlayıp Bahçeşehir Koleji  yetkililerine teslim edecek. Bin öğrencinin eğitim ve öğretim göreceği Bahçeşehir Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim dönemine yetiştirilecek.
 
ŞABAN KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10