“Ak Parti Seçimlerin Favorisidir”

Ak Parti’de Çerkezköy Belediye başkanlığı için dün de Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Çerkezköy 11.10.2013 22:33:00 0
 “Ak Parti Seçimlerin Favorisidir”
SİYASET MİLLETE HİZMET ETME ARACIDIR
Dün saat 18.00’da parti teşkilatında düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Bu bir hizmet yarışıdır. Siyaset millete hizmet etme aracıdır. Habip abi de bu amaçla yola çıktı” dedi. Seçim sürecinin gerek Ak Parti gerekse diğer partiler için kazasız belasız geçmesini temenni eden Demirbağ, “Aday belirlendikten sonra yine birlik beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. Diğer siyasi partilerin Ak Partilileri uyanık diye nitelendirdiğini söyleyen Demirbağ, “Ak Parti tabiki de uyanıktır. Millete en iyi şekilde hizmet edebilmemiz için uyanık olmamız gerekiyor. Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği gibi konular bizim için teferruattır” diye konuştu.     
 
BU YARIŞTA BEN DE VARIM
Alaettin Demirbağ’ın konuşmasının ardından konuşan Habip Bilgin, yaklaşan yerel seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Önümüzdeki 5 yıl için Ak Partililerin işaret edeceği aday ve kadroların emaneti devralacağını söyleyen Bilgin, “Yapacağımız en ufak bir yanlış, pahalıya mal olabilir. Bu süreci birlik içinde kardeşlik içinde tamamlamalıyız. Bu nedenle aday adaylığımı açıklayarak bu yarışta ben de varım dedim” ifadelerini kullandı. 
 
AK PARTİ SEÇİMLERİN FAVORİSİDİR
“Eğer başkan olursam Ak Parti’nin bölgedeki gücünü daha da arttırmak için var gücümle çalışacağım” diyen Habip Bilgin, Ak Parti’nin Çerkezköy’de seçim kazanıp kazanmayacağını tartışmanın yersiz olduğunu belirterek, “Ak Parti seçimlerin favorisidir. Bunun tartışması dahi yapılamaz. Yapmamız gereken tek şey Ak Parti’nin oy oranını daha yukarılara çekmektir” dedi. Tüm aday adaylarına başarılar dileyen Bilgin, kendisini bu önemli günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.     
 
SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Habip Bilgin’in aday adaylığını kutlayan Belediye Başkanı Ali Ertem ise aday adaylığı sürecinin devam ettiğini bayramdan sonra da aday adaylarının çıkmasını beklediğini söyledi. Ak Parti’nin Çerkezköy’de favori olduğunu söylemenin yanlış olacağını belirten Ertem, “Eğer bir favori varsa, bu yarışta plase ve sürpriz de var demektir. Çerkezköy’de ne favori ne plase ne sürpriz var. Seçimleri kesinlikle ama kesinlikle Ak parti kazanacaktır” dedi. 
 
ORTAK PAYDAMIZ, AK PARTİ’NİN SEÇİMLERİ KAZANMASIDIR
Ak Parti’nin gerçek anlamda bir aile olduğunu kaydeden Ali Ertem, “Aile içinde çekişme ya da ayrılık olabilir. Ama ortak paydamız, Ak Parti’nin seçimleri kazanmasıdır. Başbakanımızın yüzünü güldürmektir. Bizim derdimiz Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıracak oyu buradan Tekirdağ’a göndermektir” açıklamalarında bulundu. 
 
 KATILIM YOĞUN OLDU
Habip Bilgin’in resmi aday adaylığı başvurusu için ilçe teşkilat binasında dün saat 18.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan,  Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 
 
 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10