Kapaklı kabuğunu kırdı

Damak Restaurant, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde faaliyete başladı.

Kapaklı 13.10.2013 13:50:00 0
Kapaklı kabuğunu kırdı
 KAPAKLI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
 önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Saat 14.00’da yapılan açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayı Ömer Karadeniz ile vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “1986 yılında belediye olan Kapaklı’da bu tip elit yerleri göreceğiz dediğimizde herkes bunu hayal derdi. Şuanda ilçe olan Kapaklı’nın çevresi değişmeye başladı. Hayallerimiz yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. İlçe olmamızla birlikte Kaymakam ve daire amirlerimiz yavaş yavaş ilçemize gelmeye başladılar” dedi.Berkan ve Mert Canbaz’ın işlettiği Damak Restaurant, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No: 5’de
 
ÖRNEK BİR İLÇE STATÜSÜNÜ YAŞATMALIYIZ
Kapaklı’nın kabuğunu kırdığını ifade eden Mandalı “Yerel yönetim olarak 81 vilayetten göç alıyorsak, örnek olacak bir ilçe statüsünü yaşatmamız gerekiyor. Biz buradan gelen, yöresi ve düşüncesi ne olursa olsun tüm vatandaşlara sahip çıkmamız gerekir” dedi.
 
BİRBİRİNDEN AYIRT ETMEMELİYİZ
Başkan İrfan Mandalı, yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını anımsatarak “Ben yerel seçimler öncesi diğer partili arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum. Burayı AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanları yönetmeyecek. Bizler beraber ve iç içe olacağız. Bu yönden yerel yönetim ile genel seçimi birbirinden ayırt etmemiz gerekiyor. Bunu bu şekilde vurguladığımız takdirde Kapaklı’da kardeşlik unsurları içinde bu görevi ifa etmiş oluruz” diye konuştu.
 
YILLIK ORTALAMA NÜFUS ARTIŞI YÜZDE 14
İşletmenin Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mandalı “İnşallah Allah gönlünüze göre verir ve bu güzellikleri de görürsünüz. Kapaklı’da açılan işletmelerimize sahip çıkalım. Kapaklı olarak yılda ortalama yüzde 14 göç alıyoruz. Bu kadar göç alıyorsak herkese ekmek vardır. Biz esnaf kültürünü genele yaymamız lazım. Damak işletmesine bol kazançlar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday adayı Ömer Karadeniz ile birlikte kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdi.
 
LEZZETİN ADI DAMAK
İşletme sahiplerinden Berkan Canbaz, “Lezzetin Adı Damak” diyerek Kapaklı’da yaşayan vatandaşlara hizmet edeceklerini belirtti. Açılışa katılanlara teşekkür eden Canbaz “Vatandaşlarımıza işkembe, kelle paça, mercimek çorbası, kokoreç, ızgara çeşitleri, köfte, Edirne tava ciğeri, mantı ve tas kebabı çeşitleri ile hizmet edeceğiz. Ayrıca paket servislerimiz de olacak” diyerek, en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10