“Bu mücadeleden zaferle çıkacağız”

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, belediye başkan adayının ilçe teşkilatı tarafından belirlenmesinin planlanmasına rağmen, bir basın

Çerkezköy 13.10.2013 14:33:00 0
“Bu mücadeleden zaferle çıkacağız”
 Çerkezköy Haber – Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, önceki gün saat 16.00’da parti binasında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

ULAŞAMADIĞIMIZ KİMSE KALMAYACAK
Siyasi çalışmaların uyum içerisinde ve yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Önsel “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili MHP Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak yoğun bir programla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oluşturduğumuz komisyonlarla gerek eğitim, gerekse sosyal konularla alakalı olarak dalında tecrübeli arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Haftalık program dahilinde dernek, kahvehane ve kadın kolları aracılığı ile de ev gezilerini sürdürüdüklerini söyleyen Önsel “Şu ana kadar ulaşamadığımız hemşerilerimizden özür diliyoruz. İnşallah Çerkezköy’ümüzde irtibat kurmadığımız hiçbir vatandaşımız kalmayacak” dedi.

RESMİ BAŞVURULAR YAPILACAK
Önsel, daha önce yaptıkları açıklamalarda MHP Çerkezköy Belediye Başkan adayını kendilerinin belirleyeceğini söylediğini anımsatarak “Bazı basın kuruluşlarında aday adaylarının adının açıklanmasından sonra bu düşüncemizden vazgeçtik. İçimizde belirleyeceğimiz adayımızın tanıtımını planlıyorduk. Ancak bazı basın kuruluşlarında aday adaylarımızdan bir kaçının adı yer aldı. Hepsi birbirinden değerli aday adaylarımızla ilgili Kurban bayramından sonra tanıtım toplantıları ve resmi müracaatlar yapılacak” dedi.

KAMUOYU ANKETLERİ YAPILIYOR
Önümüzdeki günlerde kendi talepleri doğrultusunda, bir kuruluşta Yönetici Kimyager Oktay Temel, Veteriner Hekim Niyazi Özdemir, Mali Müşavir Zerrar Duran, Turizm İşletmecisi Seçkin Tunç’un resmi başvurularını yapacaklarını söyleyen Önsel, “MHP’nin kapısı herkese açık. Partimize dileyen herkesin müracaat etme hakkı var. Şuanda yaptırmakta olduğumuz kamuoyu anketleri, yönetim kurulumuzun ve üyelerimizin fikirleri neticesinde çıkacak olan aday profiline göre Genel Merkezimizin de görüşleriyle beraber üzerinde uzlaşacağımız adayla seçimlere gireceğiz” diye konuştu.
 
     
   
 
Önsel “Daha yaşanabilir bir Çerkezköy için, insan odaklı bir yönetim anlayışıyla tecrübeli ve yetişmiş kadrolarımız inşallah bu mücadeleden zaferle netice alacak. Çerkezköy’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın eşit haklara sahip olacağı ve eşit muamele göreceği sözde değil gerçekten şeffaf belediyecilik anlayışına sahip bir yönetim oluşturacağımıza söz veriyorum. Herkesin az çok şahit olduğu bu güne kadar yaşanan olayları unutmamanızı istiyoruz” dedi. Önsel, Tüm Çerkezköy halkının ve Türk İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı da kutladı.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10