Parasızlık intihara sürükledi

Kapaklı Kazak Gölü piknik alanında önceki gece saat 04.00 sıralarında bir kişi intihar etti. İddiaya göre Ahmet Karayılan (36) Kazak Gölü yolu üzerinde yol kenarında bulunan ağaca çamaşır ipiyle ken

Kapaklı 19.10.2013 02:14:00 0
Parasızlık intihara sürükledi
 AİLESİNE SON KEZ MESAJ GÖNDERDİ
Evli ve bir çocuk babası olan Ahmet Karayılan gece ailesine gönderdiği mesajda ailesine güvendiğini, kızına iyi bakacaklarından şüphesinin olmadığını, ailesine layık olmadığını söylediği ve “ben gidiyorum” yazdığı öğrenildi. Maddi sıkıntılardan dolayı bunalıma girdiği iddia edilen Karayılan’ın geçtiğimiz günlerde evindeki eşyalarını ikinci el eşyacıya sattığı öğrenildi.
 
AİLESİNİN POLİSE MÜRACAATINDAN SONRA İNTİHAR HABERİ GELDİ
Ahmet Karayılan’dan bir süre haber alamayan ve gelen mesaj üzerine iyice endişelenen ailesi, Kapaklı Polis Merkezi’ne başvurarak Karayılan’ın bulunmasını istedi. Polis Karayılan’ın bulunması için çalışmalarını sürdürürken, dün sabah saat 10.00 sıralarında piknik alanında gezen bir vatandaş, ağaçta bir kişiyi asılı olarak görünce polise haber verdi. Karayılan’ın cesedi, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Çiğdem Arslanmirza’nın yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Şaban KARDEŞ
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10