Hizmette ayrım olmayacak

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün, önceki gün saat 14.00’da da Kızılpınar Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma D

Çerkezköy 21.10.2013 20:04:00 0
Hizmette ayrım olmayacak
 TOKATLILAR VE NİĞDELİLERİ ZİYARET ETTİ
Dernek başkanı Ahmet Daldır, dernek yönetim kurulu üyeleri Müslüm Sağdıç, Bekir Türkmen, Salim Yavaş ve üyeler tarafından karşılanan Gürcün, üyelerle sohbet etti. Kızılpınar’da faaliyet gösteren Niğde Altunhisar Belde ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Gürcün, dernek başkanı Mehmet Börekçi ve üyeler tarafından karşılandı. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlar, Zeki Gürcün’e, göreve geldiğinde Kızılpınar için hangi projeleri hayata geçireceğini ve nasıl bir hizmet anlayışını benimseyeceğini sordu.
 
HİZMETLER PLANLAR HALİNDE VERİLECEK
Büyükşehir yasası kapsamında Veliköy ve Kızılpınar’ın Çerkezköy’e bağlandığını anımsatan Gürcün, hizmette kesinlikle bir ayrımın olmayacağını, hizmetlerin küçük, orta ve büyük ölçekte planlar yapılarak verileceğini, bu planları işlerinde uzman kişilerle birlikte yapacaklarını söyledi. Çerkezköy'de yaşadığı 33 yıl içerisinde gerek dernek, gerek sivil toplum kuruluşunda yaptıklarının çoğu kişi tarafından bilinmediğini söyleyen Gürcün “Biz hizmeti reklam amaçlı değil, görevimiz olduğu için yapıyoruz. 2009'da seçildiğim ve hala görevini sürdürdüğüm İl genel meclis üyeliği dönemimde özellikle köy yolları ve eğitim alanında Çerkezköy, civar belde ve köylere yapmış hizmetler basın-medya yoluyla halkımıza ulaştırıldı. Ama her kesime ve herkese ulaşması ve duyulması mümkün değildi. Halkımızın çoğu İl genel meclisinin görevini bilmez. Bu süreçte biz bunu halkımıza anlatmaya çalıştık” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10