Arıtma tesisi için imzalar atıldı

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı çerçevesinde Tekirdağ’da kurulan 7 Islah OSB’den biri olan ve geçtiğimiz günlerde OSB’ye dönüştürülen Karaağaç OSB ilk Yönetim Kurulu toplantısını dü

Kapaklı 23.10.2013 01:08:00 0
Arıtma tesisi için imzalar atıldı
 Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi ilk toplantısını dün Süleyman Kozuva başkanlığında yaptı. Toplantıya Karaağaç OSB Müdürü Recep Göçer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Özkan Yücel ile Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Çorbacı, Mustafa Alpagut ve Ahmet Aşar katıldı.  
 
İMZA VE TEMSİL YETKİSİ VERİLDİ
Saat 12.30’da yapılan toplantıda ilk olarak, Karaağaç OSB’de faaliyet gösteren Ardıç Elektrik San. ve Tic. A.Ş.’nin galveniz kaplama talebi görüşüldü. Bahse konu talep ve eklerindeki iş akış şeması ve proses şeması Karaağaç OSB Yönetim Kurulu tarafından incelendikten sonra bir sonra ki toplantıda tekrar görüşülmesi oybirliği ile karara bağlandı. İlgili gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Karaağaç OSB Müdürü Recep Göçer’e imza ve temsil yetkisi verilmesi konusunun görüşülmesine geçildi. Bölge Müdürü Recep Göçer’in 4562 sayılı OSB Kanunu’nun Uygulama Yönetmeliği madde 52, 3. Bendine göre temsil ve imzada yetkili kılınması oybirliği ile karara bağlandı. Ayrıca Recep Göçer’e noter onaylı imza sirküleri düzenlenmesi de oybirliği ile kabul edildi.
 
OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de Bölge Müdürü Göçer’e bin 500 TL’ye kadar satın alma yetkisinin verilmesi konusu görüşüldü. Bölge Müdürü Recep Göçer’e bin 500 TL’ye kadar satın alma yetkisi verilmesi de oybirliği ile kabul edildi. İlgili gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Bölge Müdürü Recep Göçer’e Halk Bankası hesaplarından para çekme yetkisi verilmesi konusu karara bağlandı. Göçer’e Halk Bankası hesabından para çekme yetkisi verilmesine oy birliği ile karar verildi.
 
ARITMA TESİSİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Toplantı, OSB kaşelerinin ve imza yetkisi olan yönetim kurulu üyelerine isim kaşesi yaptırılması konusunun görüşülmesi ile devam etti. Karaağaç OSB kaşelerin yapılması ve ayrıca imza yetkisi olan yönetim kurulu üyelerine ve Bölge Müdürü’ne isim kaşeleri yaptırılması oybirliği ile kabul edildi. Velimeşe OSB, Veliköy OSB, Karaağaç OSB ve Yalıboyu OSB ile ortak arıtma tesisi protokolünün imzalandığı toplantıda Karaağaç OSB tarafından arıtma tesisi ve kolektör hattı işleri ile ilgili Karaağaç OSB’den temsilcisi olarak Ercan Çorbacı’nın atanması oybirliği ile karara bağlandı. 
 
3 BİN TL KREDİ ÇEKİLECEK
Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de Euromis Kimya ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin 544 ada 1 parseldeki arsayı satın alma talebi görüşüldü. Euromis Kimya ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin, üretim faaliyetinin bölge için uygun bulunduğu belirtilen toplantıda şirkete alım-satım için Uygunluk Belgesi verilmesi de oy birliği ile karara bağlandı. Toplantının son gündem maddesinde ise Halk Bankası Kapaklı Şubesi’nden 3 bin TL tutarından kredi çıkarılması ve nakit ödemelerin buradan yapılması da oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10