AK Partili bir belediye daha fazlasını yapmalıydı

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yegin, dün gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 24.10.2013 12:55:00 0
 AK Partili bir belediye daha fazlasını yapmalıydı
YEGİN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Etbeyi Lokantası’nda düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle sohbet eden Yegin, seçimlere ilişkin de konuştu. İlerleyen günlerde muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile de bir araya geleceğini söyleyen Yegin,  aday adaylığı sürecinde esnafı, vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirterek “Vatandaşın ve esnafın AK Parti’ye ilgisi güzel. Şahsımla ilgili de beni tanıyanlar memnuniyetlerini dile getiriyor, beni tanımamayanlara ise kendisimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Adayın anketle belirleneceğini söylüyoruz” dedi.
 
 
ÇERKEZKÖY’ÜN YENİ BİR ANLAYIŞA İHTİYACI VAR
Çerkezköy’ün 2004’ten beri AK Partili bir belediye ile yönetildiğini anımsatan Yegin, “Çerkezköy’ün yeni bir anlayışa ihtiyacı var. Belediye hizmet yapıyor ama sıkıntı hizmetlerin kalitesiyle ilgili. Belediye hizmet yapıyor ama denetim sorunu var. Yapılan işler iyi denetlenmiyor. Bu da kalite sorununu ortaya çıkarıyor. Biz, belediyenin yapılan işleri iyi denetlemesi gerektiğini söylüyoruz. Bunda muhalefetin de çok suçu var. Yapılan işlerin kalitesi ile ilgili muhalefetin bir açıklamasını görmedim. İşler neden daha kaliteli yapılmıyor diye bir eleştirileri olmadı” diye konuştu.
 
DAHA FAZLASINI YAPMALIYDI
Belediyenin sosyal yönden de eksiklerinin olduğunu ifade eden Tuncay Yegin, “Ama altyapı sosyal alanlardan daha acildir. Çerkezköy’de halen altyapı sorunu var. Belediye Çerkezköy’e çok hizmet yaptı ama AK Partili bir belediye daha fazlasını yapmalıydı. Çünkü AK Parti belediyecilikte bir markadır” dedi.
 
DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN BU YOLA ÇIKTIM
Çerkezköy Belediyesi’nin borçlarının hatırlatılması üzerine konuşan Tuncay Yegin, “Sadece Çerkezköy Belediyesi’nin değil Türkiye’deki pekçok belediyenin borcu var. Biz gelirsek de borç borçtur. Borçlar bir plan dahilinde ödenir” ifadesini kullandı. Aday adağlığına nasıl karar verdiği konusunda da konuşan Tuncay Yegin “Çerkezköy’de müteahhitlik yapıyorum. Arkadaşlarım ‘mahalleye bir güzel bina yapmak yerine neden tüm mahalleye hizmet etmeyi düşünmüyorsun’ dediler ve ben de Çerkezköy halkına hizmet etmek için siyasete girmeye karar verdim” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10