Deneyimlerini yüksekokul öğrencileriyle paylaşıyor

Kurulduğu günden bu yana akademik kadrosunu güçlendiren Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, öğrencilerle buluşuyor. Çerkezköy Kaymakamı M

Çerkezköy 24.10.2013 17:43:00 0
 Deneyimlerini yüksekokul öğrencileriyle paylaşıyor
Yüksek lisansını Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, deneyimlerini Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile paylaşıyor.
 
HAFTADA BİR GÜN DERS VERECEK
14 akademisyenin görev yaptığı Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da halkla ilişkiler programı derslerine giriyor. Salı günleri 18.50 ile 20.30 saatleri arasında öğrencilere ders veren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, mesleki deneyim ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaşıyor. Okulun yeni bir akademisyen kazanmasının öğrenciler için avantaj olduğunu ifade eden Namık kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr Ercan Buluş, “Okulumuz bünyesinde 14 akademisyen arkadaşımız bulunuyor.  Ancak ihtiyaç hissedilen alanlarda ilçemizdeki uzmanlardan ve NKÜ’nin diğer akademisyenlerinden de yararlanıyoruz.  Çerkezköy Kaymakamımız da mesai saatlerinin dışında olmak kaydıyla okulumuzda ders vermekten mutluluk duyacağını söyledi. Bu dönem haftada bir kez öğrencilerimiz ile bir araya gelecek” diye konuştu.
 
KAMU YÖNETİMİNİ ANLATACAK
Ercan Buluş, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun da yüksekokulda derslere gireceğini ifade ederek “Kapaklı Kaymakamımız da ikinci dönem akademisyenlerimiz arasında yer alacak. Kamu yönetimi derslerine girecek olan Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile öğretim görevlileri kadromuz daha da güçlenecek. Üniversite eğitiminde uygulama ve tecrübe paylaşımı önemlidir” dedi. Buluş, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in de öğrencilere ilişkin tecrübe paylaşımına büyük önem verdiğini ifade etti.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10