Zabıtadan hijyen denetimi

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi yapan fırınları denetledi. Ekipler, hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleme yaparken, gramajı düşük olan ve sağlıklı hijyen koşull

Kapaklı 27.10.2013 12:05:00 0
 Zabıtadan hijyen denetimi
DEVAM EDECEK
Vatandaşın huzurlu, sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun alışveriş yapmalarını sağlamak ve esnafı bilinçlendirmek amacı güden denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Biz Belediye olarak periyodik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Öncelikli olarak fırın, pastane, kasap ve lokantalarda denetimlerimizi her zaman ki gibi özenle yapıyoruz. Bu yaptığımız denetimi ilçemizde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında yaptık. Yaptığımız uygulamada genel temizlik koşulları ve yasal çalışma şartları konularında denetim yaptık. Çünkü bu tür işletmelerde yapılacak bir hata insan sağılığını olumsuz etkileyecektir” dedi.

TAVİZ VERMEDİK, VERMEYECEĞİZ
Yasal olmayan hiçbir konuda taviz vermediklerini, vermeyeceklerini ifade eden Mandalı “Halkın sağlığıyla oynayanlara kesinlikle izin verilmeyecek” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10