Gözyaşları içinde aday adaylığını açıkladı

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı olan ve 4 buçuk yıldır da AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğini yürüten Nuran Yeşil ve Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyesi M

Çerkezköy 1.11.2013 20:08:00 0
 Gözyaşları içinde aday adaylığını açıkladı
ONUN YAPTIKLARINI BAŞKA BİR KİŞİ YAPAMAZ
Nuran Yeşil ve Mehmet Yüzbaşı’nın aday adaylığı dolayısıyla dün saat 17.00’da düzenlenen programda AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Nuran Yeşil’in partideki çalışmalarını bir başka kişinin daha yapamayacağını ifade ederek “Birçok erkekten daha fedakârca ve inançla AK Parti’ye çalışmış olan Nuran kardeşimize, inşallah yapılacak olan değişikliklerden sonra her iki görevi de bir arada yürütmesine imkân sağlanır. Genel merkezimiz bu konuda çalışmalar yapıyor. Aday adaylığının kendisine, ailesine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
PARTİMİZE ÇOK BÜYÜK EMEKLERİ VAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de programda yaptığı konuşmada Nuran Yeşil ile çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. “Nuran Yeşil ve Mehmet Yüzbaşı’ya başarılar diliyor aday adaylıklarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Nuran Yeşil’in Kadın Kolları Başkanı olarak partimize çok büyük emekleri var. Erkeklerden daha fazla zaman harcayarak partimizin Çerkezköy’de başarılı olmasına katkı sağlamış bir kardeşimizdir. Çalışmalarında, partisini ailesinden de öne çıkartarak başarılara imza atmıştır. Beş yıldır kendisiyle Belediye Meclis Üyesi olarak çalıştık. İnşallah bu dönemde de yine birlikte çalışacağız. Mehmet Yüzbaşı kardeşimizle de bir önceki dönemde çalışmıştık” dedi.
 
ÖNEMLİ OLAN PARTİMİZDİR, GERİSİ TEFERRUAT
Ertem, önemli olanın, partinin menfaati olduğunu vurgulayarak “Partimiz her şeyden önemlidir ve partimin menfaati her şeyden önde gelmektedir. Gerisi teferruattır. Bu ihlâs ve şevk olunca, başarı ister istemez arkasından gelecektir” dedi. Çerkezköy için bir endişe taşımadığını söyleyen Ertem “Gençlerin ve hanımların belediye meclisine aday adaylığı başvurularını bekliyoruz. Normalde üç yüz belediye meclis üyesi aday adayı olmalıdır. Bunlardan yüz tanesinin kadın olması gerekirdi. Hizmete talip olmak medeni cesarettir ve takdir edilmelidir. Her iki aday adayımız da partimizin değerli birer üyesidir” dedi.
 
AİLESİNDEN HELALLİK İSTEDİ
Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi aday adayı Nuran Yeşil de konuşması ile “Kızçelerim” dediği Kadın Kolları üyelerini ağlattı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen ve duygulu anlar yaşayan Nuran Yeşil, kendilerine zaman ayıramadığı için ailesinden helallik istedi. Siyasi çalışmaları nedeni ile ailesine karşı sorumluluklarını yeterince yerine getiremediğini söyleyen Yeşil “Çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz başarılar bana değil, benimle birlikte çalışan değerli arkadaşlarıma aittir. Ekip halinde çalıştık ve ekip halinde başardık.  Bu bilgi ve birikimlerimi belediye meclis üyeliğime yansıtmak adına aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.
 
BUNDAN SONRA DA ARKALARINDA OLACAÐIM
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadın koları üyelerinin arkasında olacağını söyleyen Nuran Yeşil “Ben arkadaşlarımı o kadar çok seviyorum ki, onlara kızçelerim diyorum.  Onları hep arkamda hissettim, güçlerini içimde hissettim.  Bundan sonraki çalışmalarımızda parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde, AK Partinin başarılı olmasını sağlamak adına çalışmalarımıza daha çok zaman ayıracağız” dedi. Konuşmaların ardından Nuran Yeşil ve Mehmet Yüzbaşı dosyalarını İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’a teslim etti.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10