“Yumruk gibi tepelerine ineceğim”

MHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Oktay Temel için dün ilçe başkanlığında tanıtım programı düzenlendi.

Çerkezköy 3.11.2013 16:35:00 0
 “Yumruk gibi tepelerine ineceğim”
BAZI ÜYELER KATILMADI
Dün saat 15.00’da Milliyetçi Hareket Partisi önünde düzenlenen programa Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, MHP’li Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı üyeleri, ülkü ocakları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Öte yandan bazı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin programda olmaması da dikkatlerden kaçmadı.
 
 
 
“ÇOK HASSAS BİR DÖNEMDEN GEÇMEKTEDİR”
Program, İmam Hatip Adem Sayan tarafından okunan Kuran-i Kerim tilaveti ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Ülkemiz çok hassas bir dönemden geçiyor. Ne yazık ki 11 yıldır tek başına ülkeyi yönetmeye çalışan AK Parti iktidarı bütün kırmızı çizgilerimizi ihlal etti, milli değerlerimizin hepsini yerle bir etti. 9.5 yıldır aynı yönetim tarafından yönetilen Türkiye’nin göz bebeği ilçemiz Çerkezköy’de ise geldiğimiz noktada yaşananlara hepimiz şahidiz. Bilbordlara asmışlar, Çerkezköy biliyor, Çerkezköy görüyor diye. Evet Çerkezköy görmüştür. Yapılan her işten kendi menfaatlerine çalışan yönetimi görmüştür. Yönetim hakkını yandaşlarına peşkeş çeken yönetimi görmüştür. Bizlerin vergisini nasıl çarçur ettiklerini görmüşlerdir” dedi.
 
“YUMRUK GİBİ TEPELERİNE İNECEÐİMİZE SÖZ VERİYORUZ”
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti ve onun mensubu yüce Türk milletinin bekası açısından çok mühim olduğunu ifade eden Önsel “Bu seçimlere sadece yerel seçimler olarak bakmamak gerekiyor. Bin yıllık kardeşliğimizi bölmeye çalışanlara karşı vereceğimiz ilk ders bu seçimler olmalıdır. 5 bin şehit verdiğimiz kutlu bir dava neferleri olarak bizler zalimler, hırsızlıklara, rantçılara, yolsuzlara karşı duvar gibi önlerinde duracağımıza, gerekirse, yumruk gibi tepelerine ineceğimize söz veriyoruz. Yönetime talip olan ve bu cesareti gösteren aday adayımız Oktay Temel’i de tebrik ediyoruz. Cenabı Allah bu kutlu yolda yardımcıları olsun” dedi.
 
“ÇERKEZKÖY İÇİN BİR ŞEY YAPILMAMIŞTIR”
Çerkezköy’de arkadaşlarının, gönüldaşlarının, ailesinin desteği ile aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu ifade eden MHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Oktay Temel “Çerkezköy büyüyen bir ilçemizdir. Fakat büyümeye paralel olarak gelişimi geride kalmış ve gelişememiş büyük bir köy statüsüne kalmıştır. Bu durum maalesef bizleri rahatsız etmektedir. 9,5 yıldır yönetimde olan mevcut belediye yönetimi maalesef bu büyümeye ayak uyduramamış geride kalmış, kaynakları etkin kullanamamış, kaynakları israf etmiştir. Bununla birlikte hizmette de aksamalar yaşanmaktadır. Bir şehri şehir yapan, yaşanabilir yapan, mutlu ve huzurlu yaşam sağlayan her şeye cevap veren bir şey yapılmamıştır” diye konuştu.
 
“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Kızılpınar ve Veliköy’ün durumunun Çerkezköy’den farklı olmadığını, hatta daha kötü bir durumda olduğunu ifade eden Temel “Bizler ekip olarak çalışmayı seven, başarıya çalışmakla ulaşabileceğine inanan dualarla yürüyen bir ekibiz. Halis niyetlerle bu yoldayız, israfı ve savurganlığı kabul etmeyen bir ekibiz. Doğru planlama ve doğru kontrollerle faaliyetin etkin olmasını sağlarız. Yönetim sistemleri konusunda bilgi sahibi ve tecrübeli bir ekibiz, 18 yıllık yöneticilik tecrübemizle buradayız. Biz Çerkezköy’ü yapmak için buradayız. Emanete sahip çıkmak için ve daha da katkı sağlamak için buradayız. Çalışanlarımıza mesai saatleri dışında aileleri ile birlikte huzurlu ortamlarla dinlenme, eğlenme mekanları sunmak için buradayız. Esnaf ve sanatkarlarımızın beklentilerini karşılamak için aday olduk. Allah’ın izniyle Çerkezköy için, gönüllere girmek için buradayız. Başaracağımıza gönülden inanıyoruz ve desteklerlerinizi bekliyoruz” dedi.
 
BİRLİK MESAJI VERDİLER
Konuşmaların ardından Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayı Oktay Temel ile sahneye çıkarak birlik mesajı verdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10