Eaton’dan anlamlı sergi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl ABD firması Eaton tarafından satın alınan Polimer Kauçuk Sanayi Pazarlama A.Ş.’nin düzenlediği resim yarışmasında dere

Çerkezköy 6.11.2013 18:00:00 0
Eaton’dan anlamlı sergi
 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Eaton firması, çalışanların çalışma ortamında karşılaştıkları tehlikeler hakkında farkındalığı artırmak ve çocukların bu farkındalığı katkı sağlaması amacıyla fabrika genelinde resim yarışması düzenledi.
 
YARIŞMA 2 GRUPTA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yarışma 4-7 ve 8-12 yaş gruplarındaki çocuklar olmak üzere 2 grup altında gerçekleştirildi. Yarışmaya 600 çalışanın çocukları yaptıkları resimler ile katkı sağladı. Sergilenmeye layık görülen resimler, dün Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantta sergilenirken, firmanın üst düzey yöneticileri de sergiyi ziyaret ederek çocukların yaptığı resimleri inceledi.
 
SERGİ BELEDİYE MEYDANINDA, KOKTEYL GOLDEN PALAS’TA
Önceki gün saat 17.00’da Golden Palas Otel’de ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Eaton firmasının üst düzey yöneticileri Jeffrey Finch, Stephen Noble, Craig Hill, Raja Rajagopalan, Chris Schadewald, fabrika müdürü Zeki Dinç, fabrikanın iş güvenliği ve çevre müdürü Fikret Avcu, Petrol-İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Reşat Tüysüz, fabrika çalışanları ve aileleri katıldı.
 
24 RESİM ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ
Ödül töreninde konuşan Eaton İş Güvenliği ve Çevre Müdürü Fikret Avcu, iş güvenliği ile ilgili kampanya düzenlemek istediklerini ve resim yarışması düzenlediklerini ifade ederek “Yarışmaya 700 çalışanımız katıldı. Yarışmada 24 tane resim ödüle layık görüldü” dedi. Avcu, yarışmaya katılan tüm çocukları tebrik etti.
 
AMACIMIZ FARKINDALIÐI ARTIRMAKTI
Fabrika Müdürü Zeki Dinç de kampanyaya gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade ederek “Tüm katılımcıları kutluyorum. Bu kampanya sayesinde beklediğimiz şeylerden biri de iş güvenliğinde farkındalığı artırmaktı. Bunu başarabildiysek ne mutlu bize” dedi.
 
ÇOK ÖNEMLİ BİR KAMPANYA
Fabrikanın üst düzey yöneticilerinden Stephen Noble de çalışanların aileleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocuklara “Bu kampanyada ve yarışmada yer almaktan keyif aldınız mı” sorusunu soran Stephen Noble, çocuklardan “Evet” cevabı alınca kendisinin de çok keyif aldığını söyledi. Bu kampanyanın çok önemli bir kampanya olduğunu vurgulayan Stephen Noble, “Çünkü güvenlik küçük yaşta başlıyor. Anne babalar için en önemli şey çocuklarının güvenliğidir. Ben Türk değilim ama Türkiye’de kaldığım sürede gördüm ki Türkler için aile değerli bir kavram. Burada bulunan anne babalar için çocuklarının güvenliği çok önemli ama asıl önemli olan bunu aile güvenliği haline getirebilmek. Çünkü aile hepimiz için önemli” dedi.
 
İKİ AİLEYİ BİR ARAYA GETİRMEK İSTEDİK
Çalışanların günde8-10 saatini fabrikada geçirdiğini söyleyen Stephen Noble, “Bu nedenle Eaton da sizin ailenizin bir uzantısı. Madem sizin ailenizin bir uzantısıyız bizi de kapsayacak şekilde genişletmek çok önemli. Bu kampanya ile amacımız 2 aileyi bir araya getirmek ve çocukların aracılığıyla ailelerin güvenliğini artırmaktı” dedi. Stephen Noble, kampanyaya katılan tüm çalışanlara ve çocuklarına teşekkür etti.
 
ÇOCUKLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada dereceye giren Hatice Ruşen Polat, Efecan Yeşilırmak, Gamze Ayar, Furkan Güler, Umut Erdil, Aslı Tunca, Nisa Dilek, Savaş Ak, Efe Polat Balaban, Erol Emre Öner, Melihcan Atan, Eylül Ağça, Rümeysa Ekim, M.Furkan Ertuğrul, Emirdoğan Okur, Kürşat Topçu, Melike Güneş, Elif Topakkaya, Göktuğ Dere, Minel Köse, Selim Öğcü, Koray Türkmen, Asiye Nur Özdemir ve Berke Çolak’a fabrika üst düzey yöneticileri tarafından plaket verilirken, ödül olarak da diz üstü bilgisayar verildi. Ödül töreninde çocuklarla şakalaşan fabrika yöneticileri, ödüllerini almak için sahneye aileleri ile birlikte çıkan çocuklarla fotoğraf da çektirdi.
 
PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER
Ödül töreninin ardından dereceye giren çocuklar fabrika yöneticileri ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirirken, üzerinde Eaton firmasının logosunun yer aldığı pastayı da hep birlikte kestiler. Çocukların çizdiği resimler otelde de sahnelenirken, resimlerin bir örnekleri de çocuklara verilerek odalarına asmaları istendi. Eaton yetkilileri, çocukların çizdiği resimlerin fabrikada da sergileneceğini ifade etti. Fabrika yöneticileri ile çalışanların ve ailelerinin bir araya geldiği ödül töreni kokteyl ile sona erdi. Ödül töreninde çocuklara Eaton logosunun yer aldığı tişört ve şapka da dağıtıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10