Kızılpınar Meclisi yine toplanamadı

Kızılpınar Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. Mazeret bildiren Hüseyin Şenses, Pir Murat Gök, Ali Kaya Bektaş, Nevzat Teker, Nihat Malkoç, C

Çerkezköy 6.11.2013 18:33:00 0
Kızılpınar Meclisi yine toplanamadı
 Çerkezköy Haber - 6 Meclis üyesinin katılmadığı Kızılpınar Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı Cuma günü saat 11.00’a ertelendi.
 
6 MECLİS ÜYESİ KATILMADI
Dün saat 14.30’da yapılması planlanan toplantıya Kızılpınar Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Mazeret bildiren Hüseyin Şenses, Pir Murat Gök, Ali Kaya Bektaş, Nevzat Teker, Nihat Malkoç, Celal Yeşilyurt katılmadı.
 
“BİRAZ DAHA SABIR BEKLİYORUM”
Bir aylık çalışmalarla ilgili bilgi veren Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz Kutsal görevini yerine getirdiğini belirterek konuşmasına başlayarak belediyenin çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Belediye olarak seçim için çalışmadıklarını söyleyen Korkmaz “Kızılpınar halkı için ve gelecek için çalışıyoruz. Seçimi düşünseydik su projesini durdurup, seçim öncesi başlatırdık. Bu su projesinin maliyeti ise 7.5 milyondur. 3.5 milyonunu biz belediye olarak ödüyoruz, 4 milyonunu ise devlet iller bankası ile ödüyor. Ben Belediye Başkanı olarak bu projeyi durduramazdım. Yapılan çalışmalarda bu boruların havadan geçmeyeceğini herkes biliyor. Mecburen yollar kazılacak ve bozulacaktır. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyorum. 10 kilometre kadar yol kaldı” dedi.
 
“100 YILLIK SU SORUNU ORTADAN KALKTI”
Kızılpınar halkına büyük hizmetler yaptıklarını söyleyen Korkmaz “Su deposu ile bugün 100 yıllık su sorunu ortadan kalktı. Asbest boruların hepsi değişti ve beldemizde su sorunu kalmadı. Bu proje olunca bozulan yolları yapmaya çalışacağız. Seçim sürecine girdik ve herkes bir şeyler söyleyecektir. Bu gibi dedikodulara inanmasınlar, gerçeği bizden öğrensinler. Sağda solda boş sözlerle karalamalar başlayacaktır. Şükürler olsun alnımız aktır. Personel, memur, işçi ve meclis üyeleri ile gurur duyuyorum. Bizim gibi hizmet yapan başka bir belediye yok. Bugün Kızılpınar beldesine ilköğretim okulu, Anadolu lisesi, çok programlı lisesi, futbol sahası, üç cami, iki tane kapalı saha, şehitlik anıtını kazandırdık. Ayrıca Kızılpınar’ın tarihini gün yüzüne çıkardık. Kızılpınar’da kültür merkezi bütün vatandaşlara hizmet veriyor” dedi.
 
“YÜZDE 60 OY ALACAÐIM”
Geçtiğimiz haftalarda AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Korkmaz “İnşallah genel merkezimiz bu vazifeyi bize layık görürse Çerkezköy’de de aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sergilemiş olduğumuz bu güzellikleri Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’ü bir bütün olarak yapacağız. Bizler vatandaşımıza yararlı ne ise yapmak için bu yola çıktık. İnşallah bu seçimde de Kızılpınar halkının parti gözetmeksizin yanımızda olacaklarına inanıyorum. Kızılpınar’da bulunan 12 bin seçmenin 10 bininin oyunu, Veliköy’de ise dört bin oydan üç binini alacağıma inanıyorum. 15 bin oyla yola çıkıyoruz. Allahın izni ile Kızılpınar halkına inanıyorum. Kürdü, Türkü, Alevisi, Sünnisi ile bir bütün olarak Faruk Korkmaz’ın arkasında olmuş, kenetlenerek Faruk Korkmaz aday olursa oyları sana vereceğiz diyorlar. Kızılpınar ve Veliköy halkının tereddütsüz bir şekilde yanımızda olduğuna inanıyorum. Çerkezköy’de de bize karşı büyük bir teveccüh olduğunu görüyorum. Çerkezköy’de esnaf ve kahveleri dolaşıyoruz. Birçok vatandaş ile görüştük. Rabbim bize nasip ederse genel merkez uygun görürse Çerkezköy’de yüzde 60 oy alacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10