“Kim aday olursa onun yanındayız”

AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayları, önceki gün AK Parti Muratlı İlçe Binasında düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Muratlı 7.11.2013 16:55:00 0
“Kim aday olursa onun yanındayız”
 ADAY ADAYLARI TANITILDI
Toplantıya AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ Teşkilat Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayları Necla Arda, Metin Arıcı, Cüneyt Sertoğullar, Ahmet Türkoğlu, Metin Akgün ve Metin Işık, AK Parti İlçe Başkan Vekili Hazım Karakuş, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Büyükişçan ile Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Albayrak katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Başkan Vekili Hazım Karakuş ve İlçe Seçim İşleri Başkanı Metin Peremeci ve AK Parti Muratlı Belediye Başkan Aday Adayları da konuşma yaptı. Belediye Başkan Aday Adaylarından Necla Arda, “Hangi adayımız genel merkez tarafından aday gösterilirse onun yanındayız. Omuz omuza ve kol kola birlikte çalışmalarımıza devam ederiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. AK Parti ailesine yakışır bir tavır ortaya koyacağız” dedi.
 
TERTEMİZ BİR ERGENE’YE KAVUŞACAÐIZ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yel de toplantıda yaptığı konuşmada, Ergene Nehri’nin kirliliğine değinerek 2015 yılında tertemiz bir Ergene’ye kavuşulacağını ifade etti.
 
Kaynak: İHA
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10