AK Partililer kahvaltıda bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, önceki gün saat 10.00'da AK Parti İlçe Yönetimi, Mahalle ve Köy Temsilcileri, Kadın Kolları ile Gençlik Kollarına Güneş Mola Tesislerinde kahvaltı verdi.

Malkara 8.11.2013 15:38:00 0
 AK Partililer kahvaltıda bir araya geldi
KATILIM YOĞUN OLDU
Kahvaltıya Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eğilmez, Kozyörük Belde Belediye Başkanı Hasan Basri Yay, Sağlamtaş Belde Belediye Başkanı Ahmet Bedel, Balabancık Belde Belediye Başkanı Şaban Sayılır, AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Ali Naci Tansoylu, Emine Bilen, Hasan Baysak, İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatı Üyeleri, AK Parti Mahalle ve Köy temsilcileri ile delegeler katıldı.
 
BU YOLA ÇIKARSAK HEP BERABER ÇIKACAĞIZ
Kahvaltı programında konuşma yapan Belediye Başkanı Birol Kaya; “Yaklaşık 4,5 yıldır ekibimizle, İlçe Başkanımızla, Malkara'ya hizmetin getirilmesi ve yönetilmesinde hepimiz hak sahibiyiz. Malkara'ya hizmet geldiyse bu hizmeti hep beraber getirdik, hepimizin katkısı ve imzası var. Bu hizmet yolunda sizlerle beraber yola çıkmamız gerektiğine inanan bir kardeşinizim. Hep beraber Malkara için hizmete devam etmek zorundayız derseniz, ben varım. Eğer bunu demiyorsanız, ben yokum. Güzel Malkara'mızda hizmetin devamı için bu yola çıkacaksak hep beraber çıkacağız. Hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Malkara'ya kaliteli hizmetin getirilmesi noktasında, birşeyler yapabiliyorsak tabiki sizlerin izni olmadan yapamayacağımızın inancı ve idrakı içerisindeyiz. Bu yola sizlerle berbaber çıktık. Bu davada sizlerin desteğinize, gücünüze ve dualarınıza ihtiyacım var. Elbette belli süreçleri hep beraber yaşayacağız. Müracaatımı yaparak aday adayı oldum. Allah nasip ederse Cumartesi günü temayül yoklaması yapılacak. Malkara'ya hizmet yolunda sizlerle beraber yürümek istiyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun” Dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10