Ortak akıl toplantısı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası 2013-2017 Stratejik Plan çalışmaları kapsamında, Dış paydaşlar ile önceki gün Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleceği'nin planlanmasında ortak akıl toplantısı y

Çorlu 12.11.2013 11:01:00 0
 Ortak akıl toplantısı yapıldı
FIRSAT VE SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantının açılışını yapan TOBB ETÜ-SEM Danışmanı Dr. Yüksel Vardar'ın konu ile ilgili genel bilgiler vermesinin ardından Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın karşılaşacağı fırsatlar, tehditler, sorunların belirlenmesi ve Çorlu TSO'dan beklentilerin tespitine yönelik dış paydaşların görüşleri alındı. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası paydaş görüş, öneri ve beklentilerini değerlendirme çalışması kapsamında katılımcılar gruplar halinde, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın gelişmeye açık yönlerini, öncelikli yönlerini  ve geliştirme önerilerini tespit ederek; tespit ve önerilerini sinevizyon eşliğinde sözlü olarak tüm katılımcı ve Çorlu TSO Üst Yönetimine sundular.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Serkan Ercili, Müslüm Kahraman, Fatih Keskin tarafından ev sahipliği yapılan Ortak Akıl Toplantısı'na; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, NKÜTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker, Tekirdağ Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, İlçe Gıda Tarım Hayv. Müdürü İsmet Kurtoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Ali Çakır, SGK Çorlu İlçe Müdürü Remzi Altındağ, İş-Kur Müdürü Ahmet Durmuş, KOSGEB Tekirdağ İl Müdürü Özay Cebeci, TSE Müdürü Bahri Göktürk, Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Gürsan Çil, Çorlu Mesleki Eğitim Müdür V. Mehmet Ali Kocayiğit, Trakya Kalkınma Ajansı Uzman Ertuğ Güney, Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman, Madeni Eşya Elekt. Alet. Odası Başkanı Rüstem Duman, Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Aktepe, Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Zihni Kumaşoğlu,  Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Temsilcisi Deniz Yıldız,  Çorlu Belediyesi Stratejik Planlama Temsilcisi Serpil Haracı, S.S. Çorlu  Koordine Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Trakya ABİGEM Yetkilisi Aslı Adalı, Türk Kızılayı Çorlu Şubesi Muhasip Üye Hasan Türkekul, Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Perin katıldı.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10