Gürcün, eczaneleri ve reklam firmalarını ziyaret etti

2009 seçimlerinde CHP’den Tekirdağ İl Genel Meclis Üyeliğine seçilen ve geçtiğimiz aylarda CHP’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan M.Zeki Gürcün, seçim çalış

Çerkezköy 17.11.2013 11:34:00 0
 Gürcün, eczaneleri ve reklam firmalarını ziyaret etti
ECZANELERİ ZİYARET ETTİ
Aday adaylığı çalışmalarını önceki gün Veliköy ve Kızılpınar’da sürdüren Zeki Gürcün, Veliköy'ün tek eczanesi olan Selin Eczanesi ile Kızılpınar’da hizmet veren İlçe Eczanesi, Melis Eczanesi ve Kızılpınar Eczanesi’ni ziyaret etti.
 
40 BİN EL BROŞÜRÜ DAĞITTIK
Kızılpınar ve Veliköy’deki eczanelerin ardından Çerkezköy’de de çeşitli ziyaretlerde bulunan Gürcün, Çerkezköy Eczanesi, Gaye Eczanesi, Özkan Eczanesi, Sümer Eczanesi ve Hakan Eczanesi’ni ziyaret etti. Gaye Eczanesi işletmecisi Eczacı Gaye Aktan “Başkanımızı koruyup kollamak bizim görevimiz” diyerek Zeki Gürcün’e grip aşısı yaptı. Ziyaretlerde kendisini tanıtan Gürcün, partinin aday belirleme süreci ile ilgili de bilgi verdi. Yaklaşık 2 buçuk aydır Veliköy, Kızılpınar ve Çerkezköy esnafının yüzde 90’ını ziyaret edip ellerini sıktığını söyleyen Gürcün “Bu süre zarfında yaklaşık 40 bin el broşürü dağıttık. Tüm projelerimizin toplumun her kesimine hitap eden ve edecek olan projeler olduğunu anlattık” dedi.
 
REKLAM ŞİRKETLERİNİ DE ZİYARET ETTİ
Gürcün, haftasonunu da reklam şirketlerine ayırdı. Çerkezköy’de faaliyet gösteren reklam şirketlerini ziyaret eden Gürcün, hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgiler verdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10