AK Parti ev ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca teşkilat üyeleri ile birlikte ev ziyaretlerini sürdürüyor. Tunca ve partililer önceki gün de AK Parti Altınova Mahalle Başkanı Haşim Ceylan’ı ziyaret

Bölgede Gündem 21.11.2013 11:32:00 0
 AK Parti ev ziyaretlerini sürdürüyor
MAHALLE BAŞKANINI EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Ziyarete Başkan Emrah Tunca’nın yanı sıra Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Haydar Liman, Halkla İlişkiler Birim Başkanı Barbaros Özcan ile ilçe yöneticileri katıldı.AK Partili heyet, Altınova Mahallesi sakini ve aynı zamanda AK Parti Altınova Mahalle başkanı olan Haşim Ceylan’ın evine konuk oldu. Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, farklı mahallelerde parti üyesi vatandaşlarla periyodik olarak ev ziyaretleri yaparak sohbet etme imkânı bulduklarını söyledi.
 
“SORUNLARA NEŞTERİ VURACAĞIZ”
AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Ziyaret vesilesiyle üyelerimizin halini hatırını sorup mahalleyle ilgili bilgiler alıyoruz. Sohbetler sayesinde mahalle, cadde veya sokak sakinlerinin yaşadıkları yerlerle ilgili dertlerini, şikâyetlerini dinliyor sorunları gözlemleme imkânına sahip oluyoruz. Bu ziyaretlerle amacımız mahallelerdeki sorunları tespit etmek ve bir veri bankası oluşturarak bunları raporlamak. İnşallah yerel yönetimlerde halkımızın olurunu aldıktan sonra bu verileri değerlendirip sorunlara neşteri vuracağız” dedi. Ev sahibi Haşim Ceylan da ziyaret dolayısıyla Başkan Emrah Tunca ve Süleymanpaşa İlçe Yönetimine teşekkür etti. Ceylan, seçim zamanı Altınova’ya hizmet sözü verenlerin 5 yıllık icraatları boyunca sözlerini yerine getirmediğini söyledi.
 
İHA

0282 726 91 91
0282 747 65 10