423. okul törenle açıldı

Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel- Abdullah Öğücü Ortaokulu’nun açılışı önceki gün Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın da katıldığı törenle yapıldı.

Çorlu 21.11.2013 11:54:00 0
 423. okul törenle açıldı
BİZİM İÇİN GURUR GÜNÜ
Törene; Vali Ali Yerlikaya, Hayırsever Aysel Öğücü, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Öğücü Ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Törende hayırsever Öğücü Ailesi adına konuşma yapan Orhan Öğücü’nün ardından konuşan Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu, “Vakfın kurucusu Abdullah Öğücü ve eşi Aysel Öğücü’nün adının yaşayacağı okulun açılışını gerçekleştiriyor olmaktan mutluyuz. Bu bizim için bir gurur günüdür.  Vakfımızın amacı doğrultusunda kamuyla işbirliği içinde eğitim tesisleri yaparak, milli eğitime bağışlamaya devam edeceğiz “dedi.
 
EĞİTİM HAYATINA NEFES GETİRECEK
Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da törende yaptığı konuşmada “Bugün burada Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel-Abdullah Öğücü Ortaokulu'nun açılışını yapıyoruz. 32 derslikli yaklaşık 2000 öğrencinin eğitim gördüğü okulun sözleşme bedelinin yarısını bağışlayan Öğücü Ailesini tebrik ediyor, hayırlarınızdaki bereketin daim olmasını diliyorum. Açılışını yaptığımız ilimizdeki 423. okulun eğitim-öğretim hayatına nefes getireceğini düşünüyorum” dedi. Vali Yerlikaya tarafından Aysel Öğücü’ye plaket takdiminden sonra  okul açılışı için kurdele kesimi gerçekleştirildi. Halkoyunlarının  ardından , Vali Ali Yerlikaya, Hayırsever Öğücü Ailesi ve beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.
 
Haber / Reyhan YAVUZ

0282 726 91 91
0282 747 65 10