Öğrenciler filmleri 3 boyutlu izledi

Tekirdağ Belediyesi’nin kültür etkinlikleri devam ediyor. Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği ile ortaklaşa düzenlenen, Suyun hayatımızdaki önemini vurgulayan, teknoloji sponsorluğunu Philips’in yaptıÄ

Tekirdağ 26.11.2013 11:23:00 0
 Öğrenciler filmleri 3 boyutlu izledi
MURATLI’DA GÖSTERİLDİ
Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç  ve Başkan Yardımcısı Tiçhib Müdür Vekili Haldun Güler ile Muratlı  Belediye Başkanı Nebi Tepe’nin  katılımı  ile Muratlı Atatürk  İlköğretim Okulu öğrencilerine eğitici 3d  animasyon filmi gösterildi. Filmin başlangıcı öncesi Okul Müdürü Ertan Sevinç’i makamında ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlayan ve 3 boyutlu Atatürk Portresi ile çiçek hediye eden Başkan Dalgıç “Sağlıklı yaşayabilmemiz için çevreyi çok iyi korumamamız lazım. Bu filmden de çok iyi dersler çıkarın” dedi.
 
MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de kendilerine her zaman destek olan Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a teşekkür etti. Film gösteriminden sonra Başkan Dalgıç ve Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Muratlı Belediye Başkanı Tepe’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10