Öğrencilere ÇTSO tanıtıldı

Avrupa Kobi Haftası kapsamında KOSGEB, Namık Kemal Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa düzenlediği programda Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası?

Çerkezköy 27.11.2013 17:27:00 0
 Öğrencilere ÇTSO tanıtıldı
ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER
Dün saat 11.30’da gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tanıtıldı. Programa Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danyeli ve İsmail Akın, Yönetim Kurulu üyesi Dilaver Burak, KOSGEB Tekirdağ Kobi Uzmanı Gökhan Akdağoğlu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Lideri Ümit Kühram ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri katıldı.
 
 
 
 
“KOBİ HAFTASINI KUTLUYORUZ”
KOSGEB Tekirdağ Kobi Uzmanı Gökhan Akdağoğlu, Avrupa Kobi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladıklarını ifade ederek “Geleceğin girişimcilerini, yarınlarımızı inşa edecek kardeşlerimizi sanayicilerimizle buluşturmak, onların hayallerini şekillendirme noktasında sizlerden feyiz alması amacıyla bu organizasyonu planladık. Sabah saatlerinde Namık Kemal Üniversitesi Teknopark’ı gezdik. Öğrencilerimiz çok değerli bilgiler aldılar. Şimdi de öğrencilerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Bu ziyaretin ardından öğrencilerimiz Bross Teksil ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesini gezecekler. Kobi haftasında birkaç aktivite daha yaptık. İlk olarak ilk gün ilköğretim okulu öğrencileri ile bir araya geldik. Yarında Namık Kemal Üniversitesi’nde inovatif girişimcilik konferansına katılacağız” dedi.
 
2005 YILINDA YENİ YERİNE TAŞINDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem Kıldıze de ÇTSO’nun tanıtımını yaptı. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin yerel düzeyde 365 üyesinden biri olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1994 yılında Çerkezköy Belediye Binası’nda hizmet vermeye başladığını belirten Kıldıze “ÇTSO Belediye Binası’ndaki 10. hizmet yılını tamamlamasının ardından şuanki mevcut binasının inşaatına başlandı ve 2005 yılında yeni hizmet binasına taşındı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, toplumun ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda gerek eğitim gerekse sosyal yardımlarla adından söz ettiren, bölgenin önemli kuruluşları arasında yer almaktadır. Odanın hizmete başladığı tarihten itibaren, ihtiyaç sahibi 3’ü yeni yönetim döneminde yapılmak üzere, 5 okulun ısıtma sistemlerinin doğalgaza dönüşümünü gerçekleştirdi” dedi. Programın devamında ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın’ın hayatını anlatan slayt gösterisi sunuldu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10