Kapaklı’da doğalgaz paniği

Kapaklı’da dere ıslahı çalışmasının yapıldığı alanda doğalgaz borusu patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan doğalgaz borusundan çıkan gaz çevreye de yayıldı.

Kapaklı 27.11.2013 20:18:00 0
 Kapaklı’da doğalgaz paniği
BÜYÜK GÜRÜLTÜ İLE PATLADI
Dün saat 15.30’da Kapaklı Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Koru Sokak’ta doğalgaz dağıtım borusunun patlatması paniğe neden oldu. Dere Islah çalışmasının yapıldığı alanın yakınlarında bilinmeyen bir sebep ile büyük gürültü ile patlayan doğalgaz borusundan çıkan gaz çevreye de yayıldı. Olay yerine GAZDAŞ ekiplerinin yanısıra polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gelerek geniş güvenlik önlemi aldı.
 
 
 
 
 
OLASI FACİA UCUZ ATLARILDI
Polisler ve itfaiye ekipleri apartmanlarda bulunan vatandaşları çevreye yayılan gazdan etkilenmemeleri için olay yerinden uzaklaştırdı. Yolu araç ve yaya trafiğine kapatan ekipler önlem alırken, doğalgaz yetkilileri bölgede doğalgazı keserek olası bir tehlikeyi önledi. Patlamanın yakınlarında ikamet eden vatandaşlar ise Gazdaş ekiplerinin çalışmalarını korkulu gözlerle izlediler.  
 
VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ
Mahalle sakinleri dere ıslah çalışmalarında önlem alınmadığını belirtirken, bu tip olayların kazalara sebebiyet vereceğini belirtti. Mahalle sakinlerinden Dursun Bolat “Bir ay içersinde bu alanda doğalgaz borusu üçüncü kez patlıyor. Bir an önce buraya yetkililerin önlem alması gerekiyor. Büyük bir tedbirsizlik var. Yetkileri mahalleli olarak göreve çağırıyoruz. Allah korusun yarın öbürgün büyük bir patlama olduğu zaman birinin canına bir şey gelirse bunun hesabını kim verecek” diyerek tepkisini dile getirdi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10