Kent Konseyi’nden Buluş’a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Kadın Meclisi Başkanı Aynur Düzgünel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte önceki gün saat 15.00’da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yük

Çerkezköy 28.11.2013 18:37:00 0
 Kent Konseyi’nden Buluş’a hayırlı olsun ziyareti
BİRÇOK PROJE İLE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEÐİZ
Ziyarette konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli “Geç kalınmış bir ziyareti bugün gerçekleştirdik. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy  Meslek  Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a görevinde başarılar diliyorum. Kendileri ile hem tanışmak hem de neler yapabilir diye görüşmeye geldik” dedi. Kent konseyinin bilinirliğini bu zamana kadar fazla yansıtamadıklarını fakat yeni binada birçok proje ile adlarından söz ettireceklerini ifade eden Gayretli “Çerkezköy Belediyesi’nin ve belediye meclis üyelerinin destekleri kent konseyi binası yapacağız. Kent konseyi binasının inşaatı tamamlandı. Kent Konseyi binasının göstermelik değil, maksadına uygun şekilde faaliyet göstermesini istiyoruz” dedi.
 
“DESTEK BEKLİYORUZ”
Gayretli “600 metrekarelik alana yapılan yeni binamız yapıldıktan sonra yükümüz artıyor. Orada faaliyet olması ve odaların olması gerekiyor. Okulunuzun öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesinde sizin öğrencilerinizin de desteklerini bekliyoruz” dedi.  Kont Konseyi binasını Çerkezköy’e kazandıran meclis üyeleri arasında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Düzgünel de “Önemli olan bina yapmak değildir, önemli olan o binayı yaşatmaktır. Projelerle donatmaktır. Yapacağımız projelerle daha aktif olmaya çalışacağızdiye konuştu.
 
''DESTEK'' VERECEĞİZ
Ziyaretten dolayı Çerkezköy Kent Konseyi üyelerine teşekkür eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş da “Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu olarak sonuna kadar sizlere desteklerimizi sürdüreceğiz. Yaptığınız çalışmalarda üniversite öğrencilerimiz bundan önce gerekli desteği ve katkıyı yapmıştır. Bundan sonraki süreçte de sizlere vereceğimiz destek ve projelerle iyi adımlar atacağız” dedi. 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10