Kaymakam Kubilay, sınav yapılan okulları denetledi

İlk kez yapılan Ortaöğretime Geçiş Sınavı 28-29 Kasım tarihlerinde Çerkezköy’de de gerçekleştirildi. Çerkezköy’de sınava 14 okulda toplam 1882 8. Sınıf öğrencisi katıldı.

Çerkezköy 29.11.2013 12:07:00 0
 Kaymakam Kubilay, sınav yapılan okulları denetledi
İNCELEMELERDE BULUNDU
Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nın Çerkezköy’de sorunsuz geçmesi için; 28 Kasım  Perşembe günü sınavın yapıldığı okulları ve sınav evraklarının tutulduğu Gazi Polis Merkezi Amirliğini gezen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay burada incelemelerde bulundu.
 
VELİLERLE DE GÖRÜŞTÜ
İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ile denetimleri yapan Kaymakam Kubilay önce Nurullah Narin Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Burada; sınav dolayısı ile bekleyen öğrenci velileriyle de bir süre sohbet eden Kubilay, velilere; tüm tedbirlerin alındığını belirterek, sınava giren çocuklarına başarılar diledi.
 
EVRAKLARIN TUTULDUĞU DEPOYU DA İNCELEDİ
Daha sonra Gazi Polis Merkezi Amirliği’ne geçerek incelemelerine devam eden Kaymakam Kubilay, burada sınav için alınan güvenlik önlemlerini ve sınav evraklarının tutulduğu depoyu incelendi. Son olarak Mevlana Ortaokulu’nu ziyaret eden Kubilay, burada yapılan çalışmaları da yerinde denetleyip, ziyaretçi defterinin eksiksiz ve düzgün tutulması talimatını verdi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10