Tüm Trakya burada

Trakyakent Belediyeler Birliği tarafından uygulanan “Tüm Trakya Burada Bir Portal Altında” konulu proje kapsamında, Proje İlk İzleme, Değerlendirme Toplantısı Trakyakent Birlik Merkezi toplantı salonunda yapıld?

Bölgede Gündem 29.11.2013 12:26:00 0
 Tüm Trakya burada
FARK YARATMAYA DEVAM EDECEK
Projenin uygulanmaya başladığı süre içerisinden bu zamana kadar gelinen aşama ve önümüzdeki aylarda yapılması gereken faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Proje hakkında bilgi veren Birlik Uzmanı Mehtap Cihan Miçonunoğlu Akkuş, “Üzerinde yoğunlaştığımız bu proje Birliğimize üye 72 Belediye’yi kapsayacak. Yerleşim yerlerine ait değerler internette tek çatı altında toplanacak, il ve ilçeler teknolojik altyapı programları ile desteklenecek. Bu proje ile üye belediyelerimizin ziyaretçi sayılarında yüzde 20 oranında bir artışı hedefliyoruz. ‘Tüm Trakya Burada Bir Portal Altında’ adlı projemiz ile Trakya’nın ne kadar büyük değerlere sahip olduğu ortaya çıkarılacak. Değer yaratan, geliştiren ve bunu takip eden bir kurum olarak Trakyakent, bundan sonra da üye belediyeleri için proje üretmeye ve bunları hayata geçirerek fark yaratmaya devam edecek” dedi.
 
BİLGİLENDİRME YAPILDI
Birlik Müdürü Sinan Çetiz de “Trakyakent Belediyeler Birliği olarak birçok başarılı projenin altına imza attık Birlik Başkanımız Tekirdağ Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Adem Dalgıç liderliğinde, ‘Tüm Trakya Burada Bir Portal Altında’ adlı bölgemizin tanınırlığını arttıracak çok önemli bir proje çalışması daha başlattık. Çalışmamızda birçok Uzman görev alıyor her farklı bölümde farklı uzmanlar çalışmalar yapıyor. Bizim açımızdan bütçesi küçük ancak bölgemizin bilinirliğinin artması açısından çok etkili ve büyük bir çalışma” dedi. Trakyakent Belediyeler Birliği’nin üye belediyelerinin bölgesel tanıtımları adına hizmete sunduğu ulusal dergi ve fotoğraf katalog çalışması olduğunu bildiren Birlik Müdürü Sinan Çetiz, Fotoğraf Kataloğu ve Trakyakent Dergisi’nin içerikleri hakkında Trakya Kalkınma Ajansı yetkililerine bilgilendirme yaptı.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10