Crispino 21. şubesini Çerkezköy’e açtı

Türkiye’nin değişik yerlerinde 20 şubesi bulunan Crispino, 21.mağazasını Çerkezköy’e açtı.

Çerkezköy 29.11.2013 18:02:00 0
 Crispino 21. şubesini Çerkezköy’e açtı
TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
Crispino, dün saat 14.00’da düzenlenen açılış töreni ile Atatürk Caddesi no: 109’da hizmet vermeye başladı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Krispino Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Gültekin, Üretim Müdürü Kerem Sevenli, Genel Müdür Günseli Aksoy Oral, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aydın Kırıklar, Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek ile çok sayıda davetli katıldı.
 
 
DIŞARIYA BAĞIMLILIK AZALACAK
İşletmeciliğini Altuğ Ceyhan ve Aytaç Ceyhan’ın yaptığı işyerinin açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem,   Çerkezköy’de böyle kaliteli güzel işyerlerinin açılıyor olması ve onların açılışlarında bulunmak bize gurur veriyor” dedi. Çerkezköy’ün gittikçe büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu söyleyen Ertem “Gelişmenin ve güzelleşmenin yanında içindeki diğer bütün unsurlar da işyerleri de güzelleşiyor. Aynı zamanda kalite geliyor. Bu kalitenin gelişiyle birlikte insanların dışarıya olan bağımlılığı azalmış oluyor. Bunu sağlayan kardeşimiz yeni bir mağazayla kaliteli bir markayla Çerkezköy halkına hizmet edecek. Bu rekabet oluşturacak. Ama aynı zamanda Çerkezköy’ün dışarıya gitmesine engel olacak. AVM kalitesinde bir mağaza olarak hizmet sunacak” dedi.
 
İSTANBUL FİYATLARI OLMAZ
İstanbul’da olan fiyatların burada olamayacağını ifade eden Ertem “Burası ağırlıklı olarak orta sınıf insanların çalıştığı, geçimini sağladığı bir yer. Ona göre düşünerek hesabınızı yapmanız lazım. Allah mahcup etmesin. Bol, helalinden kazanç diliyorum. Siz iyi hizmet ettikçe güler yüzlü davrandıkça fiyat politikanızı iyi uyguladıkça Çerkezköy halkı da size sahip çıkacaktır” dedi. 
 
EN KALİTELİ HİZMETİ VERECEÐİZ
İşletmecilerden Altuğ Ceyhan da “Erkek giyiminin lider markalarından olan bu işyerini Çerkezköylü vatandaşlarımız için hizmete açtık. Erkek giyimin önde giden markalarını Çerkezköylülerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. En kaliteli hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Duaların okunması ve kurban kesilmesinin ardından işletmenin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem yaptı. Açılışın ardından davetliler mağazayı gezerek işletmecilerden ürünler hakkında bilgi aldı. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda da bulunuldu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10