Veliaport, İLKSAN üyelerine yuva olacak

Veliköy Belediyesi’nin kontrolünde yapımı devam eden Veliaport Toplu Konutları’nda yüklenici firma olan ASAD İnşaat ile İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) arasınd

Çerkezköy 2.12.2013 16:57:00 0
 Veliaport, İLKSAN üyelerine yuva olacak
İMZALAR ATILDI
Milli futbolcu Ergün Penbe başta olmak üzere bir çok iş adamı ve yatırımcıyı bölgeye çeken Veliaport’ta bu defa imzalar İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) için atıldı. Protokolün imzalanmasının ardından İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, İLKSAN Genel Müdürü Mustafa Çağlayan, İLKSAN Shop Genel Müdürü Ömer Yenice, İLKSAN Çorlu Delegesi Kemal Aktaş ve ASAD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Taş’ı makamında ağırlayan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Bölgenin gezilmesi ve yemeğin ardından açıklama yapan İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, daha önce de birçok kampanya ve çalışma ile üyelerine kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti sunduklarını ifade ederek “İmzaladığımız yeni protokol ile Veliaport Toplu Konutlarımızda 42 adet daire üyelerimizin yeni yuvası olmak üzere İLKSAN’a ayrıldı. Bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da üyelerimize kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarımız devam edecek” dedi.
 
ÖNEMLİ AŞAMALAR KAYDETTİK
ASAD İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Taş da, projede önemli aşamalar kaydettiklerini belirterek “Ortaya çok güzel bir yaşam alanı çıkıyor. Hem sanayi, hem doğa, hem de üniversitenin yanı başında estetik mimarinin yeni yüzünü değerli müşterilerimize sunmaktan ve böyle bir projeyi gelişimini Türkiye’ye ispat eden Veliköy’de yapmaktan son derece mutluyuz. Bu projenin ana mimarı olan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir başta olmak üzere, yeni projemizde güzel bir kampanyaya ön ayak olan İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
 
ARANILAN BÖLGELERDEN BİRİ HALİNE GELDİ
Veliköy’ün üniversitesi ile iki adet Organize Sanayi Bölgesi ile yeni yaşam alanları ve doğal konumu neticesinde yurt genelinde ve yurtdışında birçok yatırımcı tarafından aranılan bölgelerden biri haline geldiğini ifade eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ise “Bu yatırımlar başta yerel ekonomi olmak üzere ülke ekonomimize hatrı sayılır neticede yansımaktadır. Bizler idareci olarak istikrarlı büyüme ve gelişimin önünü açmak ve yatırımcıya cazip koşullar sunarak istihdamı canlı tutmanın öncüleri olmalıyız. Böylelikle gelişmiş, yaşanılabilir ve modern kentleşmenin yanı sıra, hem bölgemize hem de ülke ekonomimize katkıda bulunmuş olabiliriz” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10