Kadın meclis üyesi darp edildi

Çorlu Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan toplantısını izleyen bir grup minibüs şoförü, CHP'li Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a 'Yalancısın' diye bağırdı.

Çorlu 4.12.2013 19:34:00 0
 Kadın meclis üyesi darp edildi
MİNİBÜSÇÜLER SESLERİNİ YÜKSELTTİ
Çorlu Belediyesi'nin 2013 yılı Aralık ayı olağan meclis toplantısı CHP'li Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Meclis toplantısını izlemeye gelen 15 ay önce belediyenin şehiriçi ulaşımı kendi olanakları ile yapmaya karar alması nedeniyle yolcu taşıma ruhsatları iptal edilen SS. Özgözde Minibüs Kooperatifine üye 20 kişilik minibüs şoförü, toplantının bitmesinin ardından kendilerine verilen güzergah sözünün yerine getirilmesini isteyerek seslerini yükselttiler. Bu sırada bir minibüs sürücüsü Başkan Ünal Baysan'a 'Sen yalancısın' diye bağırdı. Bunun üzerine meclis üyeleri ile minibüsçüler arasında yaşanan tartışma arbedeye döndü ve ulaştırmadan sorumlu Belediye Başkanı Yardımcısı Erdoğan Demirci ve CHP'li Belediye Meclis üyesi Fatma Gürel, minibüsçüler tarafından darp edildi.
 
SALONDAN ÇIKARILDILAR
Salondan zabıtalar tarafından minibüsçüler çıkartıldı. Tartışma buradada devam etti ve gelen polis ekipleri tarafından minibüsçüler sakinleştirilerek uzaklaştırıldı. Çorlu polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Haber / Kemal ALTUNOÐLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10