Başkan Ertem’e anlamlı hediye

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Resim öğretmeni Özgür Aksu ve Coğrafya Öğretmeni Fikret Puza ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyar

Çerkezköy 5.12.2013 12:05:00 0
 Başkan Ertem’e anlamlı hediye
OKULDAN JEST
Önceki gün saat 16.00’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk “Bugüne kadar okulumuza yapmış olduğunuz maddi desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Bu desteklerden ötürü de kendisine okul yönetimi tarafından bir jest yapalım dedik. Sizin yağlı boya tablolarına karşı ilginizi biliyorduk ve bu hediyeyi de size layık gördük. Maddi olarak hep siz bizi mutlu ediyordunuz, biz de manevi olarak sizleri mutlu etmek istedik” dedi.
 
 
 
8 AYLIK PROJE
Ali Ertem’in resminin bulunduğu tabloyu yapan Resim Öğretmeni Özgür Aksu “Yaklaşık 8 aylık bir projedir. Sizin internet sayfalarında bulunan resimlerinizi teker teker gözden geçirdik. Bu resmin daha uygun olacağı kanaatine vardık. 10 günlük çalışmanın ardından bu güzel tabloyu yaptık, bu tablo 400 yıl kapalı ortama dayanıklıdır” dedi.
 
BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI
Bu hediyenin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Bu tablonun yapılmasında emek harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Evimin en güzel köşesinde saklayacağımı bilmenizi isterim. Bugüne kadar gelmiş en anlamlı hediyedir. Yağlı boya tablosu çok zor yapılan bir iştir ve bende çok severim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10