Ve beklenen oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Partisinin Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı’nda AK Parti’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çorlu Belediye Başkan Adayını

Çerkezköy 5.12.2013 15:54:00 0
Ve beklenen oldu
TEKİRDAĞ’IN ADAYINI AÇIKLADI
Başbakan Erdoğan, Tekirdağ Büyükşehir’de seçimlere Mustafa Yel ile gireceklerini açıkladı. Şu ana kadar 47 ilin Başkan Adaylarını açıklayan Erdoğan, bugün de Tekirdağ Büyükşehirin de aralarında bulunduğu 7 büyükşehir ve 14 il belediye başkan adayını açıkladı.
 
MİLADI AK BELEDİYECİLİKLE YAPALIM
Çerkezköy ve diğer ilçelerin de yer aldığı Tekirdağ tanıtım filminin sunumunun ardından konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Raylı sistemleri görüyorsunuz. Bunlar hep Tekirdağ’a bizim getirdiğimiz yatırımlardır. Eğitimden sağlığa, adaletten eğitime ulaşımdan enerjiye özellikle raylı sistemde Tekirdağ limandan Muratlı’ya kadar tüm oralardaki raylı sistemleri biz inşa ettik. Başta Çorlu olmak üzere tüm ilçeleriyle attığımız adımlar var fakat büyükşehir belediyesi olarak diyoruz ki miladı ak belediyecilikle yapalım” dedi.
 
TEKİRDAĞLILARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Başbakan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Mustafa Yel olduğunu açıkladı. Erdoğan “Mustafa Bey zaten şuanda belediye başkanlığına başlamış. Genel sekreter olarak orada bu işi götürüyor. Altyapı hazır şimdi biz Tekirdağlı kardeşlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.
 
ÇORLU ADAYINI DA AÇIKLADI
Tekirdağ’da bir farklılık olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan “Tekirdağ Merkez’den sonra en büyük ilçesi olan Çorlu’daki aday adayımızı da tanıtıyorum. Çorlu’daki adayımız Özlem Yemişçi” dedi. İki aday adayının açıklanmasının ardından Tekirdağ milletvekilleri ve Tekirdağ il başkanı sahneye çıkarak birlik beraberlik mesajı verdi.
 
ÇERKEZKÖY DE MERAK EDİLİYOR
Alışılmışın dışında ilk kez bir ilçe belediye başkan adayını açıklayan Başbakan Erdoğan'ın Cumartesi günü gerçekleştireceği Çerkezköy ziyaretinde, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayını açıklayıp açıklamayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10