Çerkezköy Başbakana hazırlanıyor

2004 yerel seçimlerinin ardından Eylül ayında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Uğurteks Boya Terbiye Fabrikası’nın açılışı için, 2006 Nisan’da da Yıldızkent Toplu Konutları’

Çerkezköy 5.12.2013 15:22:00 0
 Çerkezköy Başbakana hazırlanıyor
HELİKOPTERLE GEÇECEK
Kırklareli’ndeki Toplu Açılış Töreni sonrası bugün akşam saatlerinde Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geceyi Tekirdağ’da geçirecek. Cumartesi günü saat 11.00’da Tekirdağ’da Toplu Açılış Töreni’ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, Hükümet Caddesi’nde halka hitap edecek. Havaşartlarının elverişli olması halinde 15 dakikalık helkopter yolculuğunun ardından Tekirdağ’dan Çerkezköy’e gelecek olan Başbakan Erdoğan, Burada da Toplu Açılış Töreni’ne katılacak.
 
ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI
Çerkezköy’deki Toplu Açılış Töreni Kapalı Pazar Yeri yanında hazırlanan miting alanında yapılacak. Erdoğan’ın burada AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı stablize malzemeyle kaplayan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, daha sonra miting alanında asfaltlama çalışması yapıldı. Miting alanında 4 adet de helikopter pisti yer alacak. Burada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nı Başbakan Erdoğan, halka hitap ettikten sonra helikopterle Çorlu’ya geçecek.
 
AKŞAM YEMEĞİ VERİLECEK
 Çorlu’da saat 15.00’da gerçekleştirilecek olan Toplu Açılış Töreni’nin ardından burada halka seslenecek olan Başbakan Erdoğan, akşam saat 18.30’da da Tekirdağ Valiliği tarafından Silverside Otel’de verilecek olan akşam yemeğine katılacak. Başbakan Erdoğan akşam yemeğinin ardından 40 dakikalık helikopter yolculuğunun ardından Edirne’ye geçecek. 
 
TEKİRDAÐ’DA DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yarın başlayacak üç günlük Trakya turunun öncesinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da güvenlik önlemleri arttırıldı. Tekirdağ'da valilik önündeki meydan mobese kameralarıyla donatılıp, karşılamada kullanılacak turkuaz renkli halılar getirildi. Tekirdağ Valiliği önündeki meydanda mevcut mobese kameraları bakımdan geçirilip, alanın bir çok noktasına yeni kameralar takıldı. Miting nedeniyle Hükümet Caddesi'nin trafiğe kapatılacağı içinde alternatif yollar belirlendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tekirdağ programı nedeniyle güvenlik önlemleri artırıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10