Kapaklı, Debre ile kardeş oldu

Kapaklı Belediye Meclis Aralık Ayı Olağan toplantısı dün saat 14.00’da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapıldı.

Kapaklı 6.12.2013 16:29:00 0
 Kapaklı, Debre ile kardeş oldu
KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI
 14.00’da düzenlenen meclis toplantısına İrfan Demir, Salih Bezgin, Kenan Efeoğlu ve Ahmet Doğaç dışındaki meclis üyeleri eksiksiz olarak katıldı.  Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Makedonya gezisi hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Mandalı Makedonya gezisinde Debre Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalandığını dile getirdi. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce dilekçesinin gündem maddelerine eklenmesi oylamaya sunuldu. Dilekçe oybirliği ile gündem maddelerine eklendi. 
 
KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda Zabıta Müdürlüğü’nün 28.11.2013 tarih ve 1983 sayılı yazıda Kapaklı Belediye Emir ve Yasaklar Yönetmeliği ‘nde değişiklik yapılmasına dair gündem maddesinin görüşülmek üzere oybirliği ile Plan Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Toplantı, bir önceki toplantıda İmar Komisyonu’na havale edilen konuların görüşülmesi ile devam etti. Meclis, bütün konuları İmar Komisyonu’nun görüşleri doğrultusunda oybirliği ile karara bağladı.
 
OLAÐANÜSTÜ TOPLANACAK
Toplantıda son olarak İmar Planı ile ilgili meclise sunulan gündem maddeleri görüşüldü. Dilekçeler İmar Komisyonuna havale edildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İmar Komisyonu’nun özellikle Revizyon İmar Planı konusu başta olmak üzere tüm dilekçelerle ilgili detaylı bir çalışma yapılmasını ve meclisin 25 Aralık Çarşamba günü olağan üstü toplanılmasını önerirken, öneri meclis üyeleri tarafından da mevcut oybirliği ile kabul edildi. Toplantı sonunda meclis üyelerine, Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Makedonya gezisi hakkında hazırlanan slayt sunuldu.
 
Haber / Faik Onur KAYA    

0282 726 91 91
0282 747 65 10