Karaağaç Köprüsü araç trafiğine açıldı

Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel Gazi Osman Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan köprünün araç trafiğine açıldığını ifade etti.

Kapaklı 7.12.2013 11:26:00 0
 Karaağaç Köprüsü araç trafiğine açıldı
HİZMETE AÇILDI
Gazi Osman Paşa Mahallesi İnönü Caddesi’nde yapımı tamamlanan köprü ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Yaklaşık dört ay önce ihalesi biten Karaağaç’ın tam ortasından geçen köprü vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Köprünün geliş gidişi tek yönlüydü. Şimdi ise yol çift şeritli oldu. Köprüyü vatandaşlarımıza tam olarak hizmete açmadık. Çünkü köprü yüzde 80 oranında tamamlandı. Diğer yüzde 20’lik kısımda devam ediyor. Yan tarafında yayaların kullanması için geçitler yapılıyor. Orta refüjlerde köprünün asfaltlanmasının ardından hizmete açılacak” diye konuştu.
 
GENİŞLİĞİ 20 METRE
Yeni köprünün, yaya yolları ile birlikte toplam 20 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda inşa edildiğini belirten Yücel “ Köprünün her iki tarafından 1,5 metre genişliğinde yaya yolu bulunacak. Karaağaç’ta yeni bir köprü yapmanın ne kadar doğru karar olduğunun farkındayız. Yeni köprümüzün Karaağaç halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10