Siyaseti düzgün ve kaliteli insanlar yapsın”

AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, önceki hafta yeni yerine taşınan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kapaklı 10.12.2013 16:11:00 0
 Siyaseti düzgün ve kaliteli insanlar yapsın”
MHP’Yİ ZİYARET ETTİLER
 
Önceki akşam saat 20.00’de Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatına gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İlçe Başkan Yardımcısı Melek Yeşil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Gürses ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan “Hayri Başkan ile fazla muhabbetimiz olmamasına rağmen aramızda samimiyet her zaman vardı.  Kısacası her zaman birbirimize karşı sevgi ve saygımız vardı. Siyaset değil, kardeş muhabbeti vardı. Yeni teşkilatınız ve yeriniz hayırlı olsun” dedi.
 
ZİYARETTEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ
 
AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’na ziyaretinden dolayı teşekkür eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol “Ali Osman başkan her zaman beyefendi kişiliğini göstermiştir ve kendisini de her zaman takdir etmişimdir. Kendisine hiçbir zaman siyasetçi gözüyle bakmadım. Zaten kendimde bu işi siyasetçi olarak yapmıyorum. Sadece o uğurda çabalama çalışıyoruz. Diğer partideki arkadaşlarınızla da uyumlu ve kaliteli bir şekilde çalışıyorsunuz” dedi.
 
“ONLARLA YARIŞ İÇERİSİNDEYİZ”
 
Siyaseti düzgün ve kaliteli insanların yapması gerektiğini ifade eden Varol “Ülke siyasetinin buna gerçekten çok ihtiyacı vardı. Bugün AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının bizim teşkilatımıza yaptığı bu ziyarette siyasetin içersinde rastlanması zor olan güzelliklerden bir tanesi olmuştur. Ülke siyasetine de örnek olacağız. Benim siyasi düşmanım yoktur. Diğer partilerde siyaset yapan değerli arkadaşlar var. Onlarla sadece yarış içersindeyiz. Yeter ki kaliteli siyaset yapalım. Siyaset arenasını boş bırakmasınlar. Güzel şeyler zaten gelecektir” diye konuştu.
 
“KARDEŞLİK ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTMELİYİZ”
 
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin alanlarda kardeşlik çerçevesi içinde siyaset yapması gerektiğini ifade eden Orhan “Sonuçta birbirimize kötü sözümüz olamaz. Yerel seçimler yaklaşıyor. Seçim atmosferini kardeşlik çerçevesinde yürütmeliyiz. Bu ziyaretin en büyük espirisi de budur. Yukarıda biz nasıl anlaşırsak, aşağıda seçmen de hiçbir şekilde kötü sözlere girmeden güzel bir seçim atmosferi yaşayacaktır. Seçimlerin ardından birbirimizin yüzüne bakacağız. Kendimizi üç aya sınırlayacak halimiz yoktur. Sonuçta Kapaklı’da yaşıyoruz ve bir yere gitme şansımız yok. Seçimlerin ardından arkadaşlığımız ve dostluğumuz devam edecektir” dedi.
 
BU SİZİN İÇİN AVANTAJDIR”
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday adaylık sürecini çabuk atlattığını ifade eden Orhan “Bu sizin için bir avantajdır. Bizim aday adaylarımız çalışmalarına devam ediyor ve vatandaşlarımıza kendilerini tanıtıyorlar. Bu iş uzadıkça sıkıntı oluşuyor. Süre uzadıkça kim aday olacak diye aday adaylarımız strese giriyorlar. O yüzden parti olarak en hayırlısı kim ise o olacak” diye konuştu.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10