Sanayicilerden belediyeye ziyaret

Bir süre önce yapılan seçimde Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği başkanlığa seçilen Emrihan Aydın Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Tekirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ 11.12.2013 14:38:00 0
 Sanayicilerden belediyeye ziyaret
25 PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
 
Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşen Aydın  Dernek çalışmalarıyla ilgili  bilgiler verdi. Bugüne kadar 25 proje gerçekleştirdiklerini ayrıca Ankara Temsilciliği adı altında projeye imza attıklarını anlatan Aydın “ Ankara’dan konuşmacılar getirerek seminerler yapacağız.” dedi.   Aydın 14 Aralık Cumartesi günü Çorlu’da yapılacak Kentsel Dönüşüm Zirvesine Başkan Dalgıç’ı davet etti.
 
PROJELERE ÖNEM VERİYORUZ
 
Tekirdağ Belediyesi olarak projelere büyük önem verdiklerini ve Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneğini yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayan Başkan Dalgıç “Sivil Toplum Kuruluşları ufuk açan projeler yapmaya devam etsinler. Sadece kendi alanlarında değil başka alanlarda da projeler gerçekleştirsinler. Biz de bu toplantıya sürece katkı vermek açısından ilgili arkadaşlarımızla beraber katılarak katkı vermek istiyoruz” diye konuştu.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10