Trakya Taekwando şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak

Çerkezköy Şampiyonspor Kulübü’nün organizatörlüğünde 15 Aralık Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda Trakya Taekwando Şampiyona’sı yapılacak.

13.12.2013 09:49:00 0
 Trakya Taekwando şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak
“BAŞARI İSTİYORUZ”
Şampiyon Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Baş Antrenörü Vural Ayaz önceki gün yaptığı basın açıklamasında Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak Çerkezköy’de taekwando şampiyonası düzenleyerek büyük bir organizasyona imza atacaklarını belirtti. Vural Ayaz, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak yıllardır bir  çok şampiyonalarda birincilikler, ikimcilikler ve üçüncülükler alarak ir çok madalyalar kazandık. Buda kulübümüzün başarılı sporcular yetiştirerek  ülkemize kazandırmıştır ve kazandırmaya da devam etmektedir.Kulübümüz sporcuları yalnız yurt içinde  değil yurt dışı organizasyonlarda da bir çok birincilik ve ikicilikler  elde etti.
 
AMACIMIZ TAEKWANDO’NUN DAHADA YAYGINLAŞMASINA KATKI SAĞLAMAK
Vural Ayaz Taekwando sporunun daha da yaygınlaşması en büyük amaçları olduğunu da belirtti. Ayaz, “Şampiyon Spor kulübü olarak en büyük amacımız Taekwando sporunun daha da yaygınlaşması ve gelişmesidir. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Taekwando sporu hem insan vucudunun gelişimine,hem sağlığına hemde yakın korumasında önemli bir spordur” dedi.
 
 300 SPORCUNUN KATILIMIYLA ÇERKEZKÖY’DE YAPILACAK
Vural Ayaz Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak organizasyonunu gerçekleştirecekleri Trakya Taekwando Şampiyonası’na İstanbul,Çanakkale,Edirne,Kırklareli, Çorlu,Silivri,Sakarya,Kocaeli,Bursa,Balıkesir ve Tekirdağ olmak üzere toplam 20 Taekwando spor kulübünün 300 sporcu ile katılacaklarını da belirtti.  Ayaz, bu şampiyonaya ev sahibi ve organizatör kulüp olarak 30 sporcu ile katılacaklarını ve şampiyonadan birincilikler elde edeceklerini de ifade etti. Vural Ayaz, şampiyonaya katılacak tüm kulüplere en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını ve Trakya halkının konuk severliğini sergileyeceklerini de belirtti. Ayaz Pazar günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak şampiyonaya tüm Trakya halkının davetli olduğunu söyledi.
 
Haber/Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10