Büyük şehir adayı Yel, “Problemleri biliyoruz, çözüm için projelerimiz hazır”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mustafa Yel, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kapaklı?

Kapaklı 13.12.2013 15:23:00 0
 Büyük şehir adayı Yel, “Problemleri biliyoruz, çözüm için projelerimiz hazır”
BU HENÜZ BAŞLANGIÇ
 
Saat 15.00’da AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelen Mustafa Yel “Başbakanımız tarafından aday olarak açıklanmam sonrasında,  çalışmalarıma başladım. Üstlendiğimiz sorumluluk, bizleri yoğun bir çalışmaya sevk etti. Bir haftalık zaman zarfında birçok ziyaret gerçekleştirdik. Bu henüz başlangıç.  Gerek Kapaklı gerekse Çerkezköy’de halkın partimize olan teveccühüyle karşılaştım. Bu sizin sayenizde olmuştur. Bunu sağlamanız nedeni ile hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
 
ESNAFI DİNLEDİ
 
İlçe Teşkilatındaki ziyaretinin ardından Mustafa Yel, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları ve partililerle birlikte Kapaklı esnafını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Yel, hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili de esnafa bilgiler verdi.
 
 
 
 
 
 
KAPAKLI’NIN PROBLEMLERİNİ BİLİYORUZ
 
Mustafa Yel, akşam saat 17.00’da da Kapaklı Samsunlular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yel, milletin davası için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “Bu davaya inanmış kişiler olarak halkımızı ak belediyecilikle buluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Kapaklı’da mevcut problemleri biliyoruz. Bilmediklerimizi de sizlerle bir araya gelerek tespit edip yapılması gerekenleri sıraya koyacağız. 30 mart’da hep birlikte neler yapılması gerektiğini konuşup, yapılması gerekenleri önem sırasına göre sıralayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
 
KOÐUŞLU SİSTEM TARİHE GÖMÜLDÜ
 
Yel, Kapaklı’daki vatandaşların sağlık alanında sıkıntılar yaşadığını dile getirerek “Sağlık alanında başlamış olan hizmetlerimiz bulunuyor. Çorlu’da 300 yataklı beş yıldızlı hastane hizmete açıldı. Çerkezköy’de 200 yataklı Hastanenin yapımı devam ediyor. Koğuşlu sistemi hükümetimiz tarihe gömdü” dedi. Yapılan hastanelerin modern şekilde hizmete sunulduğunu belirten Yel “Saray’da da 75 yataklı hastane yapılırken Tekirdağ’da ise 480 yataklı bir hastanenin ihalesi yakın zamanda ihale edilecek” dedi.
 
 
KADROLARIMIZ HAZIR
 
Tekirdağ genelinde toplam 1200 yataklı hastaneler kurulduğunu belirten Yel “Büyük sehire sağlık alanında yetkiler verilmiştir. Gerek duyulduğu taktirde hem hastane hem de sağlık ocağı kurma imkânına sahip olacağız. 2014 yılında ilçelerimizde mevcut sıkıntıları masaya yatırıp meselelerimizi çözmek adına çalışmalarımıza başlayacağız. Halkımız gerekli desteği verdiği taktirde en iyi şekilde çalışacak ve hizmet üretecek kadrolarımız zaten hazır” diye konuştu.
 
 
 
ŞEHİT AİLESİNİ DE ZİYARET ETTİ
 
Kapaklı Samsunlular Derneği ziyaretinin ardından Karaağaç’a geçen ve burada da esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, 130 çalışanı bulunan Cansu Tekstil’i de ziyaret ederek işletme sahibi Erol Koçan’dan işletme hakkında bilgiler aldı.Yel, son olarak, geçtiğimiz yıl Tunceli’deki patlama sonucu şehit düşen Er Kadir Dadaş’ın Karaağaç’taki baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesine başsağlığı dileyen Yel “Sizler bize şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bugüne kadar yanınızda olduğumuz gibi bundan sonra da yanınızda olacağız” dedi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10