Köprülü “Kazanan CHP olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü 5 ilçede gerçekleştirilen temayül eğilimi dolayısıyla Ergene’de ziyaretlerde bulundu.

Tekirdağ 16.12.2013 14:58:00 0
 Köprülü “Kazanan CHP olsun”
İLK BELEDİYE BAŞKANINI SEÇECEK
 
Ergene İlçesinde aday adayları Rasim Yüksel ve Haşim Korkmaz ile birlik ve beraberlik mesajları veren Köprülü, “Demokrasinin olduğu CHP üye iradesinin olduğu insanların iradelerine saygı gösteren bir partidir. Bu iradenin de tecelli etmesi içinde bugün yeni kurulan Ergene ilçemizde üyelerimi önüne sandığı getirdik ve üyelerimiz bugün o iradelerini ortaya koyarak Ergene’nin ilk CHP belediye başkan adayı değil belediye başkanını seçeceklerdir” dedi.
 
SANDIKTAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇIKACAK
 
Sandıktan birlik ve berberlik çıkacağını belirten Köprülü “Bu sandıktan bugün Ergene için altı oklu CHP bayrağı çıkacak. Bu yüzden birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz seçim demek rekabet demek. Seçim demek yarışma demek, bir hizmet yarışı demektir. Bugün hizmet yarışı için bugün Ergene’deki üyerlerimiz sandık başında. İnşallah Ergene için hayırlısı olur. CHP için hayırlısı olur, kazanan CHP olur. Bütün üyelerimize irdelerini ortaya koydukları için teşekkür ediyorum. Kazanan CHP olsun diyorum” dedi.
 
SANDIKTAN ÇEKİLMEK KENDİ İRADELERİDİR
 
4 aday adayının sandıktan çekilmesi sorusunu yanıtlayan Köprülü “Aday adayı olmak da insanların kendi tercihidir, adaylıktan çekilmek de insanların kendi tercihleridir. Sandığa girmemek de kendi tercihleridir. İnsanların bireysel haklarını kullanma yönünde yaptıkları irade beyanında söyleyeceğimiz hiçbir şeyimiz yoktur. CHP bünyesinde herkes aday adayı olabilir. Kişinin kendi iradesidir ama onlar da Cumhuriyet Halk Partilidir. Basına verdikleri açıklamada parti için çalışmaya devam edeceklerini zaten açıklamışlardır” dedi.
 
Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10